Här kommer en lista med frågor om mig som jag har bett Andreas att svara på, för att se hur bra han känner mig. Nedanför hans svar svarar jag om han har rätt eller fel, och såklart det rätta svaret 🙂

Om ni gillar det tänkte jag att jag kan svara på frågor om honom i morgon!

kissie pojkvän

1. Alexandra sitter framför TVn – Vad tittar hon på?
Andreas: – Sin mobil och spelar något av spelen som hon försöker klå mig i. Om hon måste titta upp är det Family Guy eller Suits som rullar…

Alexandra: – Ja det stämmer, huvudet är oftast i telefonen för jag har svårt att fokusera på TVn under en längre stund.

2. Nämn en maträtt hon inte gillar.
AH: – Det skulle kunna vara en rätt som innehåller lakrits, för det skulle sluta med en kaskadspya rakt över bordet. Bortsett från det så gissar jag på Surströmming.

AN: – Ja det är tur att det inte finns så många maträtter som har lakrits i sig, för då hade jag vägrat att äta det! Men 2 maträtter jag inte är speciellt förtjust i är pyttipanna och ärtsoppa.

3. Ni ska gå ut och äta. Vad beställer hon?
AH: – Hur långt är ett snöre? Den här kvinnan är faktiskt inte alls kräsen och äter det mesta som antingen vuxit upp i en blomlåda eller haft en själ, men tre säkra kort är Ceasarsallad, Indiskt eller Skaldjur.

AN: – Haha rätt, är inte alls kräsen av mig. Jag gillar mat!

4. Vilken skostorlek har hon?
AH: – 38 på klätterskorna, 36 på alla andra skor bortsett från hennes Buffalos hon gillar att gå runt med hemma.

AN: – Det är fel, jag har storlek 39 på klätterskorna (dom är supersmå) och 38 i mina vanliga skor. Ett par buffalos äger jag inte..

5. Om hon hade samlat på något, vad hade det varit?
AH: – Här snackar vi inte OM hon samlar på något. Hon har mer smink än bokstäver i det här inlägget. Men om det skulle vara något hon skulle samla på som hon inte samlar på idag så vore det nog Hello Kitty-väskor.

AN: – Ja jag har väldigt mycket smink, det är inget jag förnekar. Men nej, hello kitty-väskor skulle jag inte samla på.. Kul Andreas, superkul..

6 .Vad skulle hon kunna äta varje dag?
AH: – Mig och Tacos.

AN: – 

7. Vilken typ av musik lyssnar hon helst på?
AH: – Gärna alla typer av låtar som slutar med en tår i ögonvrån. Helt hopplös att sitta i bilen med och be om en taggningslåt när vi är på väg till något jobb, event eller annat. Då får man helt plötsligt umgås med Celine Dion och ”My heart will go on”. Den eller ”Jag trodde änglarna fanns”.

AN: – Jag gillar mina power ballader, ok…

8. Vilken är hennes sämsta egenskap?
AH: – Jag tycker verkligen Alexandra är fantastisk, och alla egenskaper är bra på sitt sätt, det är ju snarare hur bra eller mindre bra de synkar med mottagarens uppfattning, tycke och smak. Men om jag måste säga något så verkar hennes hörsel helt klart ha fått sig en törn genom åren.

AN: – Jag vet inte om detta var en komplimang, fick läsa om detta 3 gånger men jag väljer att tolka det som att han tycker jag är fantastisk hihi. Sen det här med hörsel, det är hans konstiga dialekt som mina Stockholms-öron inte uppfattar.

9. Vem är hennes bästa vän/vänner?
AH: – Är det nu jag ska säga ”Ingen nämnd, ingen glömd” så jag slipper stå med brallorna nere resten av livet? Utan att kasta någon framför bussen så är det såklart hennes bästa vän Bella sen många många år tillbaka. Sen har vi andra jättefina människor som jag vet att hon uppskattar oerhört mycket som Issa, Bea, Janne, Rosanna mfl.

AN: – Ja det stämmer bra, har ju massa fina vänner men Andreas har ju inte hunnit umgås med alla så pass mycket som jag önskat än. Men det finns gott om tid för det 🙂

10. Nämn något du brukar göra som hon inte tycker om?
AH: – Jag vet ju att hon kommer säga mitt sätt att ge konstruktiv kritik. Mest för att hon blev offended i början när vi träffades över att jag inte gillade hennes gråtvideo på Youtube, vilket hon tar upp inför alla nya människor. Let it go woman.

Sen är det såklart att jag är en extrem tävlingsmänniska och den enda gången jag blir riktigt förbannad är när jag spelar FIFA, och då kan det komma några svarta vildsinta grodor i relativt hög decibel ur min Bollnäsmun. Absurt eftersom jag på riktigt försöker vinna en munhuggning mot en apparat, men där och då känns det bra!

AN: – Ja alltså jag kan stå i badrummet och höra hur han skriker saker jag inte kan nämna här, och sedan börjar han sparka på saker. Senast var på på resväska, då blev jag irriterad och bad han sluta sparka på saker som ett barn. Men såfort jag stänger dörren till badrummet igen så hör jag en liten spark till, som ett trotsigt barn!

11. Tränar hon? Isåfall vilken sport?
AH: – Den här träningsnarkomanen hänger väldigt mycket på gym. Klättring är ju vår nya gemensamma träningsform som vi gillar sjukt mycket. Det närmaste SPORT Alexandra har kommit annars är förmodligen om hon spelat Track & Field på Nintendo i de yngre åren samt att hon fick vara med på Brännbollsyran i somras.

AN: – Jag är inte så mycket för sport nej..

12. Vad kan hon hålla på med i flera timmar?
AH: – Everwing, Ballz och andra härliga mobilspel. Det är inte för att hon gillar spelen så mycket, utan för att hon MÅSTE lägga ner de timmar för att klå mig 😉

AN: – Jag vann ju över dig i Everwing förra veckan!!

13. Vad är/var hennes favoritämne i skolan?
AH: – Sexualkunskap.

AN: – Tror min lärare hade varit stolt om han såg hur väl jag använder kunskaperna i min vardag idag.

14. Vad var ditt första intryck av henne?
AH: – Jäklar vad många fel jag hade i mina fördomar utifrån media. Den här pinglan är verkligen något sjukt speciellt.

AN: – Aww 

15. Vad är det bästa med henne?
AH: – Det är många delar, men främst är det att hon är så extremt kärleksfull, och att hon verkligen är innerligt tacksam för all den kärlek hon själv får från alla er som kommer fram, samt att hon tar sig tiden att ge tillbaka med alla dessa samtal, kramar och selfiesstunder.

AN: – ♥

16. Vilken är hennes favoritfärg?
AH: – Kul och kreativ fråga. Första gången jag fick en känsla att en hårddiskkrasch skulle sitta bra. Det var nog något man frågade när man gick på dagis, men okej, jag skulle nog säga gammelrosa.

AN: – Gammelrosa är GOALS! Både när det kommer till kläder och inredning.

17. Hur går hon klädd hemma?
AH: – I regel är det mjukiskläder, något hon har överdoser av i sin garderob. Men det är det bästa jag vet – när hon går runt osminkad och avslappnade kläder. Det är då hon är som vackrast enligt mig!

AN: – Älsklingen.. Du är också vackrast när du är osminkad/ kör på en mer naturligare look.

18. Beskriv henne med 3 ord.
AH: – 1) Förebild 2) OerhörtOmtänksam 3) Kärleksfull

AN: – Så skulle jag nog beskriva dig med hjärtat.. 🙂

19. Berätta något om henne som de flesta inte vet.
AH: – Att hennes andranamn är Barbara, precis som sin mammas förstanamn.

AN: – Tror faktiskt dom flesta visste det redan..

20. Berätta något pinsamt hon gjort.
AH: – Jag tycker inte det är så pinsamt, men när vi varit tillsammans en ganska kort tid så låg vi i soffan och kollade på serier. Hon somnade och la sig i någon halv fosterställning, så jag tyckte att hennes höft och rumpa såg ut som en perfekt och inbjudande plats för mig att lägga ner huvudet på. Några minuter senare fes hon ljudligt rakt i mitt ansikte. Det roligaste av allt var att jag aldrig sett någon vilja försvinna ur sin kropp så mycket och intensivt – någonsin.

AN: – Hahaha fyfan vad taskigt att ta upp det här! Skämdes så mycket 🙁

21. Vilken typ av film gillar hon?
AH: – Hittills har hon varit ganska mycket av en allsmakare, men jag skulle nog säga att hon främst gillar romantiska komedier eller något som innehåller nakna kroppar som klättrar på varandra.

AN: -En romantisk komedi med mycket naket, yes please!

22. Vad är hon bra på?
AH: – Låt mig återkomma. Skoja, hon är fantastiskt bra på att uppskatta det lilla. Jag vet att influencers kan uppfattas som de tar världsrekord i flådiga och glittriga liv, röda mattor och rysk kaviar. Men precis som de flesta andras sociala medier visar man sånt som folk tycker är ”goalz”.  Däremellan är det fasiken inte mycket glamour. Men Alexandra gillar verkligen varje liten sak. Att äta något halvskabbigt roadkill på en vägkrog som håller på att falla ihop, få ett Kinderägg, när någon säger eller skriver något fint, eller att åka till Bollnäs. Bara en sån sak…

AN: – Det är faktist sant, när jag tänker efter. Blir väldigt glad av småsaker. Som igårkväll fick jag ett kinderägg, lyckan var brutal! Fick också min favoritparfym när A kom hem från sin senaste resa, det gjorde min väldigt glad. Inte själva sakerna i sig, utan att han faktiskt tänker på mig och köper med sig något han vet jag tycker om. Det är fint 🙂

23. Nämn några saker som gör henne glad.
AH: – Hennes lillasyster, hennes familj, hennes vänner som är underbara trots att hon varit en toffel ett halvår med mig och absolut främst – Alla ni som tar er tiden att visa nätkärlek och omtanke, både mot henne och mot varandra.

AN: – Stämmer! 🙂

24. Vad är hon besatt av?
AH: – Eftersom ungefär 20% av läsarna här på bloggen är under 18 år så kan vi säga såhär – Vad är det som går ut och in, ut och in, och när den väl kommer fram så är den oartig och spottar ur ögat?

AN: – Alltså wow… Skulle verkligen inte ha låtit dig svara fritt…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *