God morgon!

Åh jag är ledsen för så dålig uppdatering.. Jag har varit småsjuk (sämre idag) och haft fullt upp som vanligt. Det var ju filming igår hela förmiddagen som drog ut alla energi (trots att det var superkul) och sedan var det BRIS-middag på kvällen. Och det är klart att man åker på middagen, det var dessutom en auktion där alla pengar gick till BRIS och det är ju väldigt viktigt att stötta!

Idag ska jag egentligen på lunch med Fanny, på TAK. Men eftersom jag är lite sjuk och det regnar, så tror jag inte det är en bra idé.. Även om jag verkligen vill träffa Fanny, vi har inte setts sen vi var utomlands ihop! Men det kommer fler tillfällen. Sen fyller ju Issa år idag också och imorgon ska hon firas, det vill jag inte missa så jag vilar upp mig idag.

Vi har dock en middag inbokad ikväll, jag och Andreas. Men känner att mat måste jag oavsett få i mig 😉 Vi ska dessutom äta med Andreas bästa vän Johan och hans nya tjej. Blir mysigt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *