Exakt ett år sedan..

Hej på er!

Har varit upptagen hela förmiddagen med att filma in en grej, men nu är vi klara (för dagen) och vi är hemma igen 🙂 Alltså detta projekt är så himla kul och tror verkligen att ni kommer gilla resultatet. Jag nämnde ju att jag kommer göra om min youtube-kanal och detta är starten för det kan man säga.. Bort med det gamla, in med det nya!

Ja ni såg ju i förra inlägget (länk) hur jag såg ut på rockbjörnen. Och då slog det mig, för exakt ett år sedan idag publicerade jag förra årets look. Ser ni någon skillnad på mig då vs nu? 😉 Förutom det mest uppenbara, håret såklart! Jag tycker ju såhär i efterhand att läppstiftet inte alls passade mig.. Jag såg äldre ut i den färgen, jag behöver mer värme i ansiktet. Men det spelar verkligen ingen roll, man ska våga testa sig fram 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *