Såhär såg jag ut igår när det var Rockbjörnen. Ingenting speciellt, jag bokstavligen slängde på något bara innan jag drog iväg. Gårkvällen var lyckad, även om jag inte såg något från själva prisutdelningen haha. Var så upptagen med att hälsa på alla härliga människor som var på plats 🙂 Dock blev det en tidig kväll för mig, drog hem redan vid 10 och var uppe på gymmet tidigt imorse. Kändes riktigt bra!

Vi ska snart iväg på en surfresa och då vill jag gärna vara i god form. Delvis för bilderna (hähä) men också för att orka med surfningen. Det ska vara riktigt tufft har jag hört! Så jag vill gärna hinna få upp flåset igen, få starkare armar och bål så min kropp orkar hålla sig uppe på brädan hela dagarna långa. Gud så kul det ska bli, riktigt pepp! Tror vi drar redan i slutet av nästa månad.

Men nu ska jag jobba lite, göra mat och sedan gå igenom min garderob. Som sagt ska vi filma här imorgon och då vill jag ha någorlunda iordning här hemma.
kissie rockbjörnen

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)
 • Mirjam

  Känns som att du bara blir vackrare o vackrare, helt galet. Älskar outfiten oxå! ❤️

 • ty

  Hej Kissie:)

  Har läst din blogg i några år nu men första gången jag kommenterar. Har tänkt på en sak länge och kände att jag måste fråga. Men först vill jag bara säga att jag tycker du blir vackrare och vackrare för varje år som går:)

  Märker att du ofta skriver om hur dina planer ser ut för dagen (oftast gym, hämta paket, fota outfit eller klippa en video). Ganska ofta skriver du att du inte har planer för dagen och ibland att du har ”fullt upp”.

  Förstår att videosen du gör för dina samarbetspartners kräver en hel del tid men ibland känns det som att du VILL ha mer inplanerat och kanske göra andra typer av intäkts drivande affärer utöver dina samarbeten med kläd och sminkföretag Jag kanske har fel men det är min upplevelse, men efter 10 år kanske det inte är lika roligt för dig längre.. Kanske är det därför du ofta nämner att du har bloggtorka. Enbart dessa videon kanske inte längre stimulerar dig?

  Utöver din blogg läser jag även blondinbella och kenzas, började läsa era bloggar samtidigt för 7-8 år sedan. Jag jämför er inte eftersom ni är olika individer och har olika nischar men jag ger verkligen cred till de tjejerna för är att de har utnyttjat sitt kändisskap väldigt väl och med rätt tajming. När bloggarna är som störst har de öppnat egna bolag och marknadsfört det via sina kanaler, byggt upp något i raketfart som inte är lika personbundet i framtiden. Isabella kan om tex 3 år lämna över LCC och vara ledig i 1 år men vi kommer fortfarande associera hennes företag med henne. Samma med Kenza och Ivyrevel. Deras bolag kan ”rulla på” av sig själv när de är väletablerade. Känner du att du skulle vilja göra något liknande nu när du fortfarande har många läsare?

  Har uppmärksammat att din bloggstatistik har börjat falla mycket senaste tiden :/ Även omsättningen på bloggen har sjunkit jämfört med 2015.. Har du funderat på om du ska använda bloggen som marknadsförngskanal nu när den fortfarande är stor till ett nytt samarbete/projekt/eget som du kan tänka att göra i många år framöver? För mig som läsare hade det varit kul o se dig i nya lite mer långsiktiga projekt och om min känsla stämmer tror jag även du vill och skulle må bra av 🙂 Men kanske är det bara så att du inte riktigt kommit på vad det är ännu.. 🙂 Vore så intressant att läsa några rader om hur dina tankar går inför framtiden.

  Ha det fint och lycka till. Ps du o nya killen är jätte fina ihop!

 • Diana

  Riktigt fin dress, passar dig så otroligt bra. Power på den sista bilden. 😀

 • M

  Var är kläder från? 😍 snygg!

 • Paula Smilee

  Älskar hårbandet och byxdressen tillsammans! Så himla snyggt! 🙂

 • Cecilia

  Skorna passade inte alls outfiten…

 • Sandra

  Att surfa är bland det absolut bästa jag vet, så sjukt roligt! Dock, efter första gången jag surfade hade jag de SJUKASTE blåmärkena på mina höftben haha. Väldigt bra träning, du kommer ha det fett 🤙🏼

 • Sara

  Omg var är bältet ifrån ? 😍😍

 • Minna

  Vad du är fin, älskar Outfiten!

  Tänkte bara nämna att jag personligen saknar inne/ute-listan. Du bloggar förstås om vad du vill, men tänkte att jag kunde lämna en snabb liten kommentar ifall du helt enkelt glömt bort. Om det är så att du inte glömt bort utan bara struntat i det, så fortsätt bara blogga om vad du vill, och inte om vad andra vill att du bloggar om.
  kram!

 • Sofia

  Så fin! Du passar verkligen i de där hårbanden du har 🙂

 • Celine

  Superfint med hårbandet🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *