Älskar pressutskick!

Hämtade ut lite paket på vägen hem från gymmet och detta lite av det som fanns där 🙂 2 roliga pressutskick med superfina produkter. Vass PR skickade ACOs self tanning lotion, en ny parfym från viva la juicy (doftar flirtigit och härligt) samt en collagen boost mask. Älskar ju ansiktsmasker så den ska jag testa ikväll redan tänkte jag 🙂

Wet n wild skickade ut deras senaste höstnyheter, allt ser ju så himla fint ut! Älskade lite extra deras highlighter och deras counturing stick. Tycker såna är så smidiga att använda. Nu längtar jag till lördag då vi ska fira Issa för då kan jag leka hur mycket jag vill med mitt smink innan 🙂 Skoj!

Nej nu är städerskan här och vi ska kila iväg, höres!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *