Pedikyr med mammsen

Var nyss och bjöd mamma på lite pedikyr hos Fingers and toes som ligger på Sveavägen 86. Vi både behövde fixa fossingarna efter att vi var på landet, och sen är ju mamma-dotter tid alltid behövligt 🙂 Nu har båda fina och mjuka fötter! Tack fingers and toes!

Efter besöket blev det en snabb sväng på stan, men hittade ingenting till ikväll.. Sen hade jag ingen större lust att springa runt i butiker, tycker det är skönare att internetshoppa. Så det får bli något jag har hemma i garderoben. But I will make it up genom en grym sminkning och brun-utan-sol 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

You might also like

Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Caroline Roxy - 3 månader till jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *