Girl next door

Då ligger jag och vilar hos mamma och familjen i deras nya mysiga landställe. Det är ett gammalt grönt hus som ska renoveras. Det är väldigt gammalt men jag gillar det! Ska se om jag kan ta några bilder sen så får ni se. Men det var inte alls kul att åka bil i 3 timmar själv så det blev några stop på vägen som gjorde att resan blev ännu längre hehe men jag kom fram tillslut.

Här har ni en look som består endast utav kläder från chiquelle 🙂 Förutom scarfen runt huvudet då. Dessa bilder fotades av duktiga Elin Strååt, tycker hon tar så fantastiskt fina bilder så är glad att jag fick kontakt med henne! Bilderna blev precis så bra som jag hade hoppats på. Det tog ”bara” en halvtimme att ladda upp dom dock… Mottagningen här ute är katastrof! Men ska inte klaga allt för mycket, ska försöka ta en paus från telefonen lite och bara njuta av lugnet här. Ska försöka iaf, vet inte hur bra det kommer att gå..

Vad tycker ni om min outfit?
kissie sommar outfit

kissie sommar outfit

kissie sommar outfit

kissie sommar outfit

Bilder tagna av: Elin Strååt 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *