Hej på er!

Nu måste jag stressa uppe detta inlägg för jag ska egentligen vara på vägen nu mot landstället hehe, men självklart vaknade jag lite sent efter igår. Men så blir det ibland, men det viktigaste är ju att jag är på väg. Jag ska bara slänga ner lite kläder, en regnjacka och datorn så är jag egentligen klar. Måste dock lasta ur bilen för jag har mina studiolampor där och hundarna ska med.. Åh trött jag blev av att bara behöva skriva ut det haha… Borde varit lite smart och gjort det igår, men icke det!

Igår kom Bella, Keela och Viktor över till mig för lite mys 🙂 Det är ju faktiskt bara Bella som har sett nya lägenheten så det var kul att visa dom andra den. Dock kommer vi göra inreda om allting inom väldigt snar framtid, efter det kommer den riktiga inflyttningsfesten! 😉 Men mysigt hade vi det, som ni ser bjöds det på fruktfat, bubbel och rosa drinkar som jag försökte göra själv. Dom vart helt OK, men trodde ju att dom skulle smaka bättre haha.. Det här med att skapa egna drinkar och rätter tror jag att jag skippar i framtiden.. För allas säkerhet.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *