3 snabba..

– Tänk att en människa som jag inte kände alls för bara ett halvår sen (ish) idag kan betyda så mycket för mig idag. Att en person kan komma in i ens liv och förändra så mycket 🙂 Jag pratar givetvis om Andreas. Det känns så knäppt att vi inte kände varandra för bara några månader sen och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom.. Livet är allt bra härligt!

– Ni anar inte hur glad jag blir av alla fina meddelanden jag får av er. Båda här, på Facebook och instagram. Jag verkligen suger åt mig av allt det fina och ni får mig att må så bra! ♥

– Det är sjukt vad jag tröttnar på saker fort… Det går så fort i svängarna dessutom. Ena dagen vill jag ha kort hår, klipper av det och känner mig supernöjd – tills jag ser en tjej med vackert långt hår. Och sedan tvärt om. Eller så blir jag helt besatt av ett klädesplagg och vill använda det hela tiden, tills en dag då jag helst vill slänga det och aldrig se det mer igen. Eller så gå jag runt och fantiserar om att få resa och bara komma iväg. Men när jag väl är utomlands tycker jag det är för länge och vill hem igen. Varför är man aldrig nöjd?

Första bilden jag la ut på oss 🙂 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Sandra

  Titta på dokumentären ”Minimalism”. Finns på Netflix.
  Där får du svar på många frågor:)

  Mvh S

 • Josefine

  Hej och tack för en fin blogg 🙂 Har en fråga till dig: om du blev gravid idag skulle du då behålla barnet? Varför/varför inte?
  Vill mest höra hur du resonerar. Är nämligen i den sitsen och tror att jag är i samma livssituation som du åldersmässigt, vill ha barn men hade egentligen inte tänkt skaffa det förens om ett par år, tror att min partner är den rätta för resten av mitt liv men bara träffats knappt ett år.
  Hur resonerar du, hade varit intressant att höra någon annans resonemang 🙂
  Kram

  • Sofia

   Som om du behöver bry dej om andra skaffar barn eller inte??
   Upp till var å en det!

  • Anna

   Om du vill ha barn så kör på det 😊💗

  • Tina

   Ett år är ganska kort tid att lära känna någon på. Knappt man känner till alla bra eller dåliga sidor hos sin partner då eller eventuellt börjat störa sig på något.

   Om man upplever att man måste fråga om råd eller hur andra skulle göra så är det nog ett tecken på att tiden inte är inne än. Är det din partner för ett helt liv så förlorar ni ingenting på att vänta lite. Särskilt som du inte tänkt dig barn ännu.
   Alexandra har dessutom svarat på denna typ av fråga tidigare.

  • K

   Som andra redan svarat så är detta inte ett beslut för någon annan att ta eller ens ha en åsikt kring annat än för dig och din partner. Ni tillsammans måste reda ut hur ert liv skulle se ut med ett barn inblandat.

   Och som Tina skrev så är ett år väldigt kort tid att lära känna någon på. Nyförälskelsestadiet har precis börjat ”gå över” det är nu ni börjar lära känna varandra på riktigt och det tar tid.

   Men som jag sa, prata med din partner. Kontakta en barnmorska och boka in en tid för att prata och ställa frågor om de båda alternativen (behålla eller abort), med svar på era frågor kanske beslutet kommer lättare.

   Hoppas det löser sig på bästa sätt för er!

 • Anna

  Hej! Du kanske ska prova att vara här och nu lite mera? Så kanske du blir nöjdare.

 • Sofia

  Är verkligen svårt att vara tillfreds i dagens samhälle 🙁

 • S

  Man måste pussa massor med grodor tills man träffar sin prins. Grattis till kärleken! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *