Perfekt outfit för landet

Inlägget innehåller adlinks.

Imorgon åker jag ju till mammas landställe och något sånt här tänkte jag ha på mig. Skjortklänningen, ett par sköna låga skor, solglasögon och något gott att dricka för att svalka mig medan jag bläddrar i en tidning 🙂 Visst låter det mysigt? Örhängarna kan man ju iof skippa om man inte hade tänkt att ta massa bilder som jag gör när jag är på landet 😉

Har iaf varit jätteskönt att få ett ordentligt träningspass idag. Blev ju både en runda utomhus och sedan ett styrkepass på gymet. Körde igenom hela kroppen, lika bra om jag åker iväg imorgon. Får se om jag stannar 1 eller 2 dagar, är det bra väder stannar jag gärna lite längre såklart 🙂

 Skjorta/ klänning – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska – LÄNK // Solglasögon – LÄNK // Örhängen – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *