Hej på er! 🙂

Fredag idag, wihoo! Vad har ni för planer? Jag ska umgås med mina älsklingar Bella och Viktor. Dom kommer över hit senare ikväll 🙂 Jag har knappt haft några vänner över hit till nya lägenheten, men det har berott på att jag har känt att det inte är mitt hem. Men nu känner jag inte alls så längre ♥ Nu är detta mitt och Andreas hem tillsamens. Men innan det blir mys med vännerna ska jag ut med hundarna, gymma (så jag slipper dra in magen så förbaskat på alla bilder 😉  ) och sedan springa på ett möte.

Och på tal om att dra in magen. Satt och lekte med lite bilderna som Oscar tog på mig förut, och tyckte dessa blev så himla bra 🙂 Sen är det ju något magiskt med att fota ute på ett vetefält, bilderna blir så romantiska. Dock känns det som att alla bloggare springer lös på fälten just nu haha! 😉 Tänk vad förvånad jag skulle bli om jag står ute och fotar och plötsligt ser jag Foki och Kenza dyka upp som 2 strutsar ur fältet!
kissie bikini vetefält

Bilder: Oscar Jettman 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *