– Nästa vecka börjar vi med ett nytt filmprojekt tillsammans med en grym fotograf samt ett varumärke som jag verkligen gillar! 🙂 Så kul!

– Verkar som att jag och älsklingen ska sticka iväg på en resa, där vi ska få testa på och lära oss något vi aldrig gjort förut. Eller iaf inte jag. Detta ska ske redan nästa månad eller senast månaden efter det. Ska bli så härligt!

– I Januari åker vi till Australien, aldrig varit där så det ska bli sjukt häftigt! Vi bokade resan för några veckor sedan.

– Nya boken – såklart, men det har jag redan skrivit ett x antal gånger.

– Min kommande kollektion.

– Bli av min min gamla audi och få min nya, större bil! 😉

Åh det verkar så vackert i Australien 🙂 Ser fram emot att få se mycket av naturen och ta vackra bilder. Vi ska dessutom hyra bilar så vi kan åka runt och upptäcka så mycket som möjligt. Vi ska dessutom besöka Nya Zeeland i samma veva!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Simon

  Gud vad roligt med ny bok alltså, jag ser fram emot den! Härligt med resa också! Kika in på min blogg också ni andra, det är grymma tips på G!😀

 • A

  Jag har bott i Australien sedan 2,5 år tillbaka. Det är världens bästa land!!! Ni kommer få en fantastisk resa!

 • Camilla

  Vart i Australien ska ni? Bott i Perth i några år och det är verkligen vackert, mer orört än östkusten tycker jag 🙂 Ni borde definitivt komma och hälsa på! 😉

 • Paula Smilee

  Australien verkar och ser helt underbart ut ! 🙂 Vill också åka dit en dag. 🙂

 • A

  Kul!! Ni kommer ha det jättebra 🙂 vart i Australien ska ni? Har bott här sen fyra pr tillbaka. Om du har några frågor är det bara att fråga!

  • Kissie

   Oj det vet jag inte än, vi har ”bara” bokat flyget än sålänge 🙂 Andreas syster bor där, så vi ska bo i närheten av henne. Men jag minns inte vart exakt det var, men ska kika och återkomma 😀

 • Aralia

  Bott i Australien sen augusti förra året och rest runt en del. Även vart i Nya Zeeland. Kika in på min blogg som är full av resetips och rekommendationer eller kolla in mitt instagram konto med bara resebilder 🙂 @shetravels.a

 • Caroline

  Måste verkligen rekommendera att ni bilar sträckan som heter Great Ocean Road! Den mellersta bilden kommer från den sträckan och det är verkligen magiskt!

 • Jenny

  Åh vad härligt att åka till Australien😍 och Nya Zeeland är mitt drömresemål, ett land jag MÅSTE åka till i mitt liv!

 • Amanda

  Åh vad härligt! Såg att andra redan erbjudit sig men jag bor i Australien och har rest runt mycket här som yngre, så hör av dig om det är något du vill veta 🙂 Du kommer säkert få det superbra, är så fantastiskt vackert här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *