En torsdag mitt i sommaren

Hej på er!

Jag ska börja dagen med att göra ett besök på djursjukhuset. Det är dags för återbesök för Chloé, vi ska kika så att benet sitter där det ska och att hon mår bra. Jag tror hon mår hur bra som helst, dock är jag lite orolig över benet för hon lyckades hoppa ner från soffan när jag vände bort blicken för en sekund… Det är ju totalt förbjudet för henne att hoppa men ändå lyckas hon göra det fast jag hade stenkoll! Men hon verkar må bra trots det, och benet verkar inte ha tagit skada. Men ändå, man blir ju lite orolig. Men tror verkligen inte det kommer vara några problem.

Sen ska jag lämna in min bil för besiktning, vart ju påkörd för ett ganska bra tag sedan nu. Det hände ju i början av sommaren. Så vi ska kolla skadorna så vi sedan kan fixa den, så jag sen kan sälja/ göra mig av med den. Som jag nämnde också i början av sommaren så är det dags för en ny bil 🙂 Sen senare idag ska jag fotograferas av en ny fotograf som heter Elin! 🙂 Ska bli kul, hon tar så himla fina bilder.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *