Nu ska jag bjussa på världens bästa tips när det kommer till smink 🙂 För tyvärr börjar jag känna att jag har fått mörka ringar under ögonen. Brukade inte ha problem med det alls förut men nu tänker jag på det ganska ofta. Så jag läste någonstans att concealern från Kat Von D’s märke ska vara grymt bra, så jag sprang till Sephora och köpte hem en. Ja det är faktiskt grymt bra och den täcker allt! Man ser inte ett endaste spår av mörka ringar under mina ögon 🙂 Så jäkla bra!

Ps. Ville egentligen inte tipsa om hennes märke då hon öppet har delat artiklar om mig (där dom sprider gamla bilder på mig när jag mådde som sämst) på hennes Facebook sida men jag sket i det nu. Vi får hoppas hennes personlighet har förbättrats.

Ps 2. Mina fina fransar har Elisabeth gjort igen 🙂 Såklart! Och ni får fortfarande 20 % på ett nytt sett fransar hos Beauty Lounge om ni uppger mitt namn. Detta gäller inte bara hos Elisabeth utan hos alla som jobbar där! Och denna del med fransarna är ett samarbete. 

Ni hittar concealern >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *