Back to school outfit

Inlägget innehåller adlinks.

Hej på er! Denna förmiddag har bestått av en joggingtur runt området. Var riktigt skönt att få springa lite, dessutom måste man passa på nu innan sommaren är över. Sen kommer man hålla sig inomhus så mycket som man bara kan.. Sen gjorde jag lite frukost åt mig och älsklingen, vi jobbade lite och nu ska han åka iväg för jobb. Man är ju lite extra mysig innan han åker 😉

Men jag kommer klara mig, Bella kommer hit idag och vi ska mysa 🙂 Ha lite kvalitetstid. Supermysigt. Sen ska jag hänga med lite vänner och till helgen åker jag till landet med mamma och familjen.

Jeans – LÄNK // T-shirt – LÄNK // Väska – LÄNK // Skor – LÄNK // Solisar – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *