Summer, I love you

Var hemma hos mamma idag och hälsade på. Dom hade precis kommit hem från landet med massa nyplockade blåbär och jordgubbar. Jag skrev ju att jag var lite ledsen över att vi har sålt landstället i Finland, men mamma har köpt ett nytt så dit ska vi till helgen 🙂 Så mysigt! Och där finns det massvis med bär att plocka som mamma gör sylt av. Mammas syltar är så himla goda, och det bästa av allt är att dom inte innehåller massa socker. Mamma gör dom med stevia och dom smakar bättre än dom som finns i butikerna. Fick med mig några brukar som jag ska blanda med kvarg, blir som en nyttig efterrätt. Mums!

Nej nu måste jag börja klippa videon som jag sedan ska skicka in till kunden.. Sen vill jag gymma! Känner för att springa och köra massa kondition. Kör inte så mycket kondition längre, kör mest styrka nu för tiden. Det funkar väldigt bra för min kropp men känslan efter ett ordentligt konditionspass är svårt att slå. Sen vill man ju att hjärtat ska få klappa lite extra så den funkar som den ska livet ut.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *