Lunch och filmning

Det blev en lunch med Issa på strandvägen 1 innan jag stack iväg för att filma dagens video. Tog deras sashimisallad, den är så himla god! 🙂 Tar faktiskt alltid den när jag är där, varför riskera att beställa något som inte är lika gott? Invigde mina nya brillor också, visst är dom läckra? Dom kommer från gucci, spontanshoppade dom igår när jag gjorde stan med älsklingen. Väldigt nöjd och glad med mitt köp är jag.

Nu har jag iaf spelat in dagens video också och ska nu hem för att klippa klart den. Den ska nämligen vara klar redan ikväll hehe.. Det här med framförhållning är verkligen inte min grej. Men jag vill låtsas som att jag har blivit lite bättre på senaste.. Men om och om igen inser jag at det är inte sant någonstans 🙁 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *