Rätt svar hade..

God morgon! 🙂

Ny vecka av denna varma och soliga sommar.. Hehe… Fick för mig igårkväll när vi var på väg hem från bion att det var höst men det är det ju verkligen inte. Vi är i början av Augusti bara 🙂 Sen var det ju faktiskt 15 grader men det kändes betydligt kallare. Men men, ska försöka inte klaga mer över vädret. Inte direkt så att det är en chock att det är kallt under sommaren här i Sverige.

Har dragit 2 underbara tjejer som både var väldigt snabba med att hitta felet på bilderna nedanför. Det var ju en blomma under min arm 🙂 Så kul att så många är med och försöker hitta felet, detta är ju ett koncept som många utav er verkligen verkar uppskatta. Skoj! Då försätter jag med det.


http://johannaseijsing.sehttp://nouw.com/virastjarnberg

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

You might also like

Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Fresh face Caroline Roxy - Säröhus Caroline Roxy - Urban Deli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *