Störst av allt är kärleken

Här kommer en liten video från igår när vi visade vårt stöd under pride-festvalen 2017. Vet inte hur många gånger jag fick rysningar igår när jag såg alla fantastiska människor visa upp sig med stora leenden och ännu större hjärtan.

Det är såklart hemskt, att vi fortfarande år 2017 måste kämpa så hårt för något som är så självklart. Att vi ska få älska vem och vilka vi vill. Att vi ska få se ut och vara exakt som vi själva vill. Men kärleken är verkligen störst av allt, och vi kommer att vinna ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)
 • anonym

  Du får gärna skriva lite mer om relationer och kärlek här på bloggen. Ge lite tips och sådant vore bra.

 • Rena

  You are very engaged!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Magi

  Det finns en anledning att två kvinnor eller två män inte kan få barn…. Homosexualitet klassades ssom en sjukdom förut och kunde faktiskt botas. För att inte ta upp alla andra störda läggningar. Äckligt, sjukt och onaturligt. Det anses politiskt korrekt att acceptera störda beteenden, ingen vågar säga emot längre. Sjukt.

  • Madeleine

   Men vilken trött homofobisk kommentar. För det första kan två män och två kvinnor visst få barn, antingen genom adoption eller inseminering (för de som har livmoder då). Sedan har homosexualitet varit lagligt i Sverige sedan 1944, slutade vara klassificerat som psykisk störning 1979, rätten till samkönad adoption kom 2003, nya lagen om hets mot folkgrupp kom 2003 där sexuell läggning är inräknat och rätten att ingå i samkönat partnerskap kom 2009. Med andra ord har mycket hänt genom åren och jag föreslår att du vaknar upp, kryper ut från stenen du bor under och ser att alla människor är olika. Alla nya lagbestämmelser och rättigheter hade nämligen inte gått igenom om det bara fanns heterosexuella där ute. Det är snarare sjukt att inte tycka att alla är lika mycket värda. Det är 2017, come on.

  • anonym

   Men du måste leva i nutid det verkar du inte göra och det drabbar andra negativt och det är inte bra!!

 • Sofia Reumert

  Åh jag blev helt tårögd av videon! Så fint! Har ingen som helst respekt för folk som är emot ”annorlunda” sexuella läggningar, att folk inte definierar sig som det kön de föddes med eller att folk klär sig ”fel” enligt normen. Det rör ju ingen alls hur andra klär sig eller vem någon annan är kär i. Det finns helt enkelt inga bra argument för att vara homofob. Ordet homofob är dessutom så fel.. Det är ingen fobi. De är inte rädda, de är bara idioter. <3

 • Mathilda

  <3 kärlek!!!!!!

 • Jenny

  Underbar video!lyckas ALLTID missa prideparaden! Nästa år, då jävlar ska jag gå med! 💛💚💛💙❤💜💋

 • Sverigebevakning

  MenSnälla, alla ni som hatar pride, drar åt andra vägen. Vi är i 2017. Välkommen pride. http://sverigebevakning.blogg.se/

 • Hazel

  nice!!!! skitbra inlägg!!!

 • Zizo

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AV BILD 8!! DU ÄR SJUKT ROLIG KISSIE!!! HAHAHAHAHAH! KRAM 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *