Söndagslistan

Bäst denna vecka:
Middagen med tjejerna, var så himla mysigt att umgås vi 3 igen ♥ Sen var det kul med en riktig utekväll!

Sämst denna vecka:
Vädret.. Jag vet att det är sjukt svennigt att klaga på vädret men vad är detta? Skulle egentligen ha fotograferats med en ny grym fotograf men det vart inställt pga regnet, sjukt tråkigt 🙁

Har jag varit arg denna vecka?
Ja som jag skrivit tidigare går mitt humör upp och ner som en jäkla berg-och-dal-bana. Så ja det har jag haha..

Glad?
Ja precis som jag kan bli arg på 2 sekunder så kan jag bli överlycklig på en halvsekund 🙂 Sen har jag så mycket att vara glad över ♥ Bland annat min underbara pojkvän.

Ledsen då?
Faktiskt inte vad jag kan minnas iaf, alltid något!

Vad jag har på mig idag:
Ja jag har typ glidit runt i träningskläder hela dagen hehe..

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att börja skriva på nya boken samt börja designa på mitt nya samarbete som släpps redan i höst. So exited!

Vad jag gör denna söndag:
Idag har vi klättrat, sjukt kul som vanligt! 🙂 Dock slog jag i knät gassa rejält så kommer ha blåa ben 🙁 Sen var vi nyss på gymmet, och nu ska vi faktiskt kila iväg för en late night bio. Vi ska se baby drive, igen aning om vad det är för film men Andreas ropade från sovrummet att det är en feel good film och det skadar ju aldrig 🙂

Morgondagens planer:
Har faktiskt inga planer alls so far, men träna ska jag iaf göra 🙂 Och kanske få till den där fotograferingen. Måste boka in en frisörtid imorgon iaf..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)
  • Alexandra

    Bästa kissie 😊När var du på bio senast?

  • Pernilla

    Låter som en riktigt bra vecka. Det har du förtjänat! 🙂

  • Åsa

    Hej Alexandra, tanken slog mig att det kan finnas ett samband mellan ditt växlande humör och spiralen. Jag hade hormonspiral i fem år och blev mkt mer lättirriterad av den och PMS:en var gräslig. Tog ut den i våras och…PMS:en försvann. Kanske värt att kolla upp. Skriv i en kalender när du blir arg och jämför med din cykel. Jag har hört att man kan dämpa PMS, om det nu är det, med progesteronkräm (googla). Jag hann dock inte prova det för jag läste det ”för sent”. Hoppas du kommer tillrätta med humörsvängningarna så småningom, oavsett vad de beror på. Hälsningar, Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *