Vill inte vara 18 igen!

Det är så himla skönt att bli äldre, för ärligt talat blir allting bättre. Jag hade en period där jag led av extrem åldersnoja, men det har gått över nu när jag inser att jag faktiskt inte skulle vilja vara 18, 19, 20 igen. Verkligen inte! På den tiden var jag väldigt osäker, brydde mig väldigt mycket om vad andra tyckte och tänkte om mig vilket i sin tur ledde att jag tog beslut som inte alls gynnade mig. Jag tog beslut som jag trodde skulle få andra att tycka om mig.

Men när man blir äldre börjar man förstå sitt egna värde. Ens självförtroende växer och småsaker blir inte lika viktiga. Vad andra tycker om än är inte lika viktigt, därför tar jag inte längre beslut som jag tror ska få andra att tycka om mig. Tvärt om, jag gör sånt som jag mår bra av, och det gör att jag drar mig till rätt människor som passar mig och mitt liv idag. Så när jag förlorar vänner blir jag inte ledsen längre, jag inser bara att dom inte passar in i mitt liv som det ser ut idag. Och det är fine! 🙂

När jag var 18 lät jag dessutom killars åsikter om mitt utseende påverka mig. Förstår ni hur förbaskat dumt det är? Jag lät alltså skitungar, som var 18 till 20 år gamla bestämma om jag skulle må bra eller inte. Idag när jag ser skitungarna som beter sig som små svin mot tjejer, blir jag åter igen påmind om hur skönt det är att inte längre vara där.

Så ifall det är någon av er som läser detta och lider av åldersnoja, sluta upp med det och se det positiva med att bli äldre! 🙂 Här är dom tydligaste fördelarna med att bli äldre enligt mig:

– Mer självsäker.
– Hakar inte upp mig över småsaker på samma sätt längre.
– Inser att vänner kommer och går, och det är OK! Viktigare att ha vänner som ger mig något och faktiskt funkar i mitt liv.

– Har ett mer innehållsrikt liv och tydligare framtidsdrömmar. 
– Har roligare.
– Fetare plånbok.

– Är mycket snyggare!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *