Rosa volanger

Mitt favoritplagg nummer 2 ur min garderob, den rosa söta jumpsuiten som passar både till vardags och till fest 🙂 Älskar typ allt med den. Volangerna, färgen och dom kortare benen. Ni hittar den hos JFR (länk) och jag har redan visat upp den i en video (länk) ifall ni vill se den irl så att säga 😉

Förutom mensvärken (of the record, autocorrect gjorde först så det stod mansvärken haha) som jag har fått stå ut med idag så har jag ändå lyckats städa här hemma och snart är det dags för mig att hoppa in i duschen. Issa bjuder mig och Bella på middag ikväll, hur mysigt är inte det? 🙂 Så glad, det var väldigt länge sen bara vi 3 umgicks så jag är superpepp på ikväll!

Ps. Rosa + Rött = yassss

Bilder: Pavel Maria 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *