#tbt

Minns ni dessa bilder som Lisa Höök tog på mig? Var 2 år sedan nu. Gosh, tiden flyger iväg! Men det gör mig verkligen ingenting. Känner mig mer och mer bekväm med mig själv för varje år som går. Hade jag fått chansen att vara 20 igen så hade jag tackat nej, faktiskt! Herregud så osäker och knäpp jag var då haha.. Så det här med att bli äldre ser jag bara fördelar med. Sen tycker jag att jag är mycket snyggare idag än för några år sedan 🙂 Sen visst, man Kanskee mer vältränad på vissa bilder eller har snyggare hår på andra men det är sånt man kan ändra på. Det beror ju inte på åldern! Gäller ju att inte bli en slacker, man måste alltid ta hand om sig själv. Vi har ju bara en kropp genom hela livet 🙂

Hur känner ni, blir ni också bättre med åren?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • Jonnah

  Smittas du av andras stress och dåliga humör? Jag har 7 tips för att motverka detta!

  Kolla in min video https://youtu.be/CqwZe7ycMQI 🙂 Kramar <3

 • Paula Smilee

  Skit är det redan 2 år sedan? Känns inte som om det var så länge sen man såg dessa bilderna.. 🙂

 • Sofia

  Känns som det var ganska nyss ni tog dom bilderna, shit vad tiden går :O

 • johanna

  hej kissie! Varför lägger du inte upp bilder på dina bröst här på bloggen när du vill få kunna lägga upp på instagram ? 🙂 vet att det är ”olagligt” att lägga upp på insta men det är ju inte det här på bloggen men ändå lägger du inte upp bilder på dina bröst här. Är nyfiken på ditt tankesätt bara 🙂

 • AnnCharlotte

  Alltid bättre med åren!

  Tror inte på att ångra saker man gjort, då blir man bara bitter. Man gjorde så gott man kunde under de förutsättningar man hade. Någon anledning hade man väl trots allt, även om man undrar ibland… Hade du Alexandra inte varit så hysterisk som du var hade du inte varit där du är idag…

  Du är bäst! Kämpa på du, jag började följa dig strax efter dessa bilder…

 • Veronica

  Sista bilden 😍
  Jag skulle aldrig vilja vara 20 igen! Så rörig och osäker jag var då. Trivs mycket bättre med mig själv ju äldre jag blir 😊

 • Sverigebevakning

  Hon får väl lägga bilder på brösten var hon vill. Snart kommer Folk fråga värför hon inte kn… L…..A på bloggen. M http://sverigebevakning.blogg.se/

 • Ida

  Jaa! Jag är trettio nu och blir fortfarande impad av hur himla stilig jag är när jag lägger manken till.

 • Fia

  En kanal som vill stötta människor Sofia Sandén heter den med olika problem. Har eget tragiskt förflutet med missbruk, svår uppväxt, mobbning, Depp, socialfobi, utnyttjande våldsamtförhållande med ex sambo, och massa mer. Brinner för stötta andra med liknade problem och vill visa de finns en väg ut. Kommer dela hela min historia här.
  PS kolla in min insta för mer info om detta

  Insta:sofiasandenyoutube
  Kontakt:[email protected]

  Sub gärna på min kanal o tumma upp:)

  O tycker vi mindre kanaler kan hjälpas åt? Om du börjar sub på mig gör jag det på dig.
  Lämmna bara en kommentar att du börjat premunuera så gör jag de såklart på dig

 • Pia Widlund

  Nej, 20 är man glad att man inte är längre! Men alla åldrar har sin tjusning!

 • Regina

  Men är det inte dumt att mäta hur OK det är att åldras i hur snygg en är? Till slut blir det ju så att en är ”fulare” än året innan, men kanske ändå mer kunnig eller mindre brydd osv. Utseendet borde inte spela så stor roll över huvudtaget! Kvinnor måste ändå bry sig om hur de ser ut precis hela tiden.

  PS, har skrivit om Pride 🙂 på http://www.zaitzova.com

 • Camilla - 22 år, fru, shoppingtokig och bloggare!

  Så fin du är! =)

  Kolla gärna in min nya blogg. Bild på min första tatuering finns nu!

 • Hazel

  Ja absolut!!! Vi får gåvor från Universum som är oersättliga. Som vi inte har fått gratis. Utan som har kommit som en biprodukt av alla hinder och svåra omständigheter. Som tex intution, vishet samt ökad förståelse. Därför är det underbart med att ha några år på nacken. Dem säger att 60+ är den lyckligaste åldersgruppen i Sverige. Så vi har mycket mer att se fram emot hehe!!! ♡

 • Pernilla

  Om man bara hade kunnat vara 25 igen! Jag vill ju dock behålla all den erfarenhet jag samlat på mig sedan dess! Fantastiska bilder!

 • Matte

  Du är så snygg på dessa bilder! Kram!

 • Sara

  Du e ju opererad överallt klart man blir snyggare då haha omg så hade du aldrig sagt om du inte gjort alla operationer innan när du såg ut som en ful fågel haha

 • Jasmine

  Väldigt vackra bilder!
  Hoppas att det är ok att tipsa om en ny sida för olika deals: https://betterdeals.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *