Let them free..

God morgon! 🙂

Hur står det till med er denna fantastiska morgon? Idag är planerna att fotas med Pavel och sen ikväll ska vi åka och hälsa på Andreas pappa och hans fru Gunilla som precis har firat 20 år som gifta 🙂 Mysigt! Dom bor ju i Bollnäs men vi åker hem redan imorgon igen. Blir en snabb visit denna gång, men vi är ju ändå där en hel del så det gör ingenting.

Här kommer en till bild från när jag fotade med Oscar, tycker den vart så fin 🙂 Brukar inte tycka om svart/vita bilder, tycker dom känns så platta.. Jag är ju en väldigt färgglad person och vill att mina bilder ska spegla det 😉 Men det blev ganska fint ändå va? Sen varför jag tycker om bild lite extra mycket beror på att jag tycker den känns väldigt kvinnliga 🙂

Bild: Oscar Jettman 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *