Grattis Malin

Hej på er!

Igår firade vi älskade Malin som fyllde 25 år! Vi åt tapas på Sthlm Tapas som ligger vid Kungsholmen. På samma adress där jag brukade bo när jag bodde hos pappa, så kilade upp till honom efter middagen för en kopp kaffe 🙂 Passa på när man ändå är där. Men konstigt att jag aldrig var där och åt när jag väl bodde där.. Det var ju bokstavligen 10 steg ifrån min port haha.. Men aja, gott var det iaf även om det var en tidig kväll för min del. Var så himla trött.. Dom andra drog nog vidare in till stan för några fler drinkar, men det gjorde dom rätt i. Klart en födelsedag ska firas ordentligt 🙂

Idag har jag inga vidare planer, tänkte spela in en video till er (dags att komma igång på youtube.. Igen) och klippa en annan video som redan är inspelad. Tror ni kommer tycka den är väldigt rolig 🙂 Skulle egentligen ha en fotografering idag men det blir uppskjuten till imorgon. Så har tid för att gymma stenhårt, tänkte köra 2 pass till och med. Först ska jag ta en springrunda runt hela området och sedan blir det ett styrkepass på gymmet. Vad ska ni göra idag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *