Mini-golf med hjärtat

Hej på er!

Idag har jag spenderat dagen med hjärtat. Eller jag började dagen med att fixa fransarna hos Bästa Elisabeth på Kungsholmen. Sen åkte jag hem, bytte om för att sen åka till MOS en snabbis. Blev en minishopping innan vi åkte för att sola lite. Sen blev det en runda minigolf, inte min idé utan Andreas men det var supermysigt. Dock vann jag inte, förlorade med 11 poäng 🙁 Men om man vänder på steken, så var det ganska dåligt av Andreas för han brukar spela golf! Jag har lixom aldrig spelat det förut, så jag borde ha förlorat med mer. Men jag kanske är en naturbegåvning som endast behöver öva lite.. 😉 Jag gillar ju att se glaset halvfullt.

Nu blir det lite mat innan vi sticker iväg till gymmet. Har faktiskt ”slarvat” med träningen på senaste. I normala fall är jag på gymmet varje dag, nu har det varit kanske 2-3 gånger i veckan bara. Och det säger jag när jag jämför med mig själv, för andra är det mycket och det är jag medveten om. Men jag märker stor skillnad på min kropp när jag inte tränar som jag brukar, blir tröttare snabbare och svettas mer. Men det ska vi ändra på 🙂

Klänningen är föresten från bil bok, jeansjackan från madlady och likaså skorna.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *