Hej på er!

Alltså gud vilken bloggtorka det är på mig just nu! 🙁 Därför jag inte uppdaterade mer igårkväll. Satt vi datorn men ju mer jag stirrade på skärmen desto mer fast satt jag. Hade verkligen ingenting att lägga upp! Skitjobbigt att känna så för jag blir stressad, samtidigt en del utav mig tänker att det bästa är då bara att stänga igen datorn och vänta tills imorgon.

Jag vet föresten att ljudboken ännu inte har kommit upp 🙁 Men jag fick höra senast jag besökte bokförlaget att den ska vara upp denna vecka, ÄNTLIGEN! Jag har väntat ihjäl mig, vill ju höra hur den blev 🙂 Jag pratar ju in den. Dock pratar jag ungefär 100 gånger långsammare än vad jag gör på youtube haha… Så ni kommer orka lyssna på den 😉

Men på tal om böcker, jag har börjat läsa en ny bok som heter ”The magic of not giving a f*ck” 🙂 En bok som jag tror dom flesta kan behöva läsa haha. Den är väldigt ”girl power” och den peppar än. Jag har inte kommit speciellt långt än så jag återkommer om vad jag tycker om boken, men såhär ett kapitel in – I like it!

Min bok hittar ni >HÄR<

Boken ”the magic of not giving a f*ck” hitter ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Diana

  åh den boken låter kul och bra, blir nyfiken måste bara hitta mer tid att läsa böcker på. fasen vad icke enkelt det är med två barn och heltidsjobb. 🙂

 • Anna

  Jag är så glad att din bik funnits länge som talbok på bibliotekets app Legimus! Så skönt att det finns som städ om man har svårt med läsning!
  Jättebra bok verkligen!

 • Andersson

  Saker att skriva om ; dröm hus, dröm bil, tränings tips, vardags livet , återblickar 😘

 • Melinda

  Saker att blogga om:
  Diverse ”drömsaker” du skulle vilja ha, som personen ovan skrev.
  Tutorial på naturlig sminkning man kan ha på sommaren(video)
  ute&inne lista(WT-naglar e ute 😉)
  10 saker vi inte vet om dig.
  Video/bilder på erat hem.
  Video i din garderob, visa upp skor väskor och favoriter.
  Saker du alltid har i din väska.
  Frågestund.
  Kram 🙂

 • Jenny Gunnarsson

  Vad kul och spännande att ljudboken snart släpps och att det är du som berättar 🙂

 • Matilda Danielsson

  Kul med ljudbok!! Måste lyssna på den när den kommit ut, ska bli kul och höra! 🙂

 • Johanna

  Förslag vid bloggtorka: läs dagstidningarnas rubriker. gå vidare o läs mer i detalj om det som intresserar dig, ha en åsikt om detta och skriv om det. Kan vara vad som helst – bara du känner starkt i frågan.

 • Ellie

  Snälla Alexandra! Gör ett inlägg om inne och utelistan!!1 Älskar dom inläggen. Gör gärna ett inlägg där du hissar och dissar trender! Älskar dig och din blogg

 • Lisa

  Gör som vissa andra bloggare.
  Köp fika i affären och ta några bilder och skriv om produkten! 😂
  Jätte intressant….(not!)
  Men det verkar ju vissa tycka.
  Så va inte orolig över bloggtorkan!
  Ta bild på vad som helst och gör ett långt inlägg om.
  Men jag vet att du är inte sån.
  Bättre få inlägg än flera meningslösa för du har kvar dina läsare vilket fall! ❤💋

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Mycket roligare när man som du läser sin egen bok än att någon annan gör det. Blir lite mer ”äkta” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *