Jag och Andreas sitter just nu och diskuterar dåliga raggningsrepliker som vi har fått höra. För mig var det glasklart vilken replik som jag fått höra, som jag anser vara värst.. Den är ”Är det du som är Blondinbella?”, den har jag fått höra kanske 3-4 gånger. Och jag fattar grejen, I do! Dom tror dom är lite smarta för dom antyder på att dom känner igen mig utan att ge mig hybris genom att slänga till med ett namn som dom vet inte stämmer. Dom vill ju gärna dra ner än på jorden innan dom lägger in första stöten 😉 Men den funkar inte på mig, jag blir så avtänd så det finns inte!

En annan variant som jag brukar få höra är ”jag känner igen dig, men vet inte vart ifrån?” och den kör typ.. Alla killar? Det är ju inte en jättedålig line, men just att alla killar kör den gör den lite trött och använd..

Kan inte ni berätta om den sämsta raggningsrepliken ni fått höra? Och det vore extra kul om det är några killar här i henne som kan berätta om dom har varit med om dåliga repliker från tjejer. För det är ju oftast tjejer som berättar om alla misslyckade raggningsförsök från det motsatta könet.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (52)
 • Hazel

  men Alex! så smart du är! du har 100% rätt om det där om att killarna vill dra ner dig lite innan dem går in för stöten. it truley is the oldest trick in the book! älskar när tjejer inte går på killars strategier!!!!! ♡♥♡♥♡

 • my

  Jag haft tur och sluppit det. Får höra typ jag drunknar i dina ögon men det är fint tycker jag. Kram söta du. Hoppas din fina vovve mår bättre nu.

 • Emilia

  ”Jag har ont i knäna och det är ditt fel”
  Jaha och varför det?
  ”För jag föll precis för dig”

 • Josefin

  Vet du hur mycket en isbjörn väger?
  -tillräckligt mycket för att bryta isen

 • Tina

  ”Skulle du vilja gå ut med med mig om jag gör slut med min sambo?”

 • Jennie, Lova och Pol

  När min killkompis träffade sin tjej var hon oerhört anti killar och försökte bli av med honom. Så när han körde med repliken ”du ser ut som en ängel så du måste ha ramlat ner från himlen” svarade hon surt ”ja det gjorde Satan också”. Han sa efteråt att han där och då visste att hon var rätt för honom. 🙂

 • E

  ”Vilka vackra öronsnibbar du har”

 • Linda

  Det värsta jag fått höra var när jag jobbade som croupier på en krog och en man i 30-års åldern som hängt mycket runt mitt bord under kvällen utan att spela frågar när vi stänger. ”Vid 2.” Säger jag. ”Jaha, öppnar musen då eller?” Svarar han. Visste inte vad jag skulle säga så jag bara blängde på honom 😂

 • Petrus

  Jag får alltid höra från tjejer ”Ååh asså varför är alla snygga och vettiga killar bög???”. Som om det helt plötsligt skulle göra mig straight och börja vilja dejta dom;) nä men man får väl ta det som en komplimang, orka gå runt och vara kränkt höhö!

 • Jenny Gunnarsson

  Har nog sluppit dessa ”charmiga” raggningsrepliker i större drag. En standardreplik är väl ändå ”Tror du på kärlek vid första ögonkast eller ska jag gå förbi igen?” haha jo men visst, du kan vända och gå härifrån typ 😉

 • Anna

  Om du var en sjö skulle jag velat simma i dig 😂

  • Anna

   Kan tillägga att killen letade rätt på mitt nummer dagen efter och skrev ett sms där han frågade om jag ville gå och fika med han och hans tjej… (jag tackade vänligt men bestämt nej)

 • Tova

  Jag blir så jäkla trött på snubbar som tar sig rätten att kommentera otrevligheter!
  Senast fick jag höra av en byggarbetare ”Fin vovve, fin flicka” – varpå jag svarade ”ful gubbe”.

 • Sara

  – Du luktar som min mamma.

  – Vilket vackert överbett du har.

  Helt sjukt. Vem vill höra det liksom? Var helt upprörd resten av kvällen, haha.
  Frågade typ alla mina kompisar om jag har överbett.

 • Maja

  ”Du är riktig en Kebab, baklänges, utan K”
  /maajaa__

 • Polipomiiii

  Jag har ett väldigt aggressivt utseende har jag fått höra många gånger, det mesta jag hört är att jag ser så otrevlig ut att man inte vågar gå fram till mig eller börja en diskussion.. fine with me haha, dont judge a book by its cover, men det sämsta man kan börja med är…..
  – Dina tuttar är som pengarna i min plånbok, platta och nästan obefintliga.
  -Varje gång jag ser dig känns det som att mina byxor är för små..

  Jämför mig inte med någon eller något för alla är one of A kind och din kuk har jag inget intresse för oavsett om du skickar bild, skryter om den eller nämner den.. your dick is not something I care about.

 • Hanna

  ”Å vad snygg du är… du är lik din syster”

 • Sara

  ”Ska vi sammanföra kissedon?”

  😂 Glömmer aldrig den!

 • Hanna

  ”Å vad snygg du är…” 🙂 ”…du är så lik din syster” 🙁 🙁

  Behöver intevara en raggningreplik. Men känns inte ens som en bra komplimang för att va snäll. Dra för faan inte in min syster om du vill va snäll. Jag vill vara min egna person lixom, vill inte jämföras med någon, srskilt inte min syster. (Inget fel på min systers utseende dock)

 • Elena Jonsson

  En jag har stött på många gånger är: ”Men hej! Vad kul att träffa dig igen!” och så låtsas de att de har träffat mig på en Ålandsbåt. När jag aldrig har åkt båt haha. Sen ursäktar de sig och försöker flirta in sig, när de egentligen endast har gjort en mer förvirrad än någonsin 😉

  Ha det bra! Kika gärna in på min blogg om en mäklarstudents vardag, puss ♥

 • Alexa

  Du liknar min tjejkompis… var känner jag dig nånstans ifrån jobbar du på Ica?
  Du har opererat dig va?
  Du är den vackraste tjejen på detta ställe.
  Min föredetta är programledare/flygvärdinna/fotomodell
  Litet axplock😑

 • Ella

  Är det du som är Zlatans flickvän?
  Svar nej! *går därifrån*
  Men du vet att Zlatan är en gamal vän till mig och jag har hans nummer! 😂

  Är det du som är hästtjejen? Du är så lik en tjej jag gick skolan med som jag inte var så schysst mot, så förlåt!

 • Maria

  Typ alla rsggningsrepliker jag hört har varit blä!
  Så töntigt. Varför inte bara säga hej, ställa en seriös fråga?

 • MaryCaroline

  Måste vara den gången när jag var ung tonåring och en gubbe kom fram och frågade om jag var prinsessan Madeleine :O Glömmer aldrig det, riktigt sjukt :/

 • Shelly

  ”Min pappa jobbar i fiskdisken på ICA, ska vi hångla?”

 • Ida

  Var på en sommarfest och en äldre kille var förfriskad och pratade lite med mig och han sa att om man tar av sig alla kläder tappar man 30 gram, haha omg. Lätt den sämsta repliken jag fått

 • Magdalena

  ”-Din frisyr är så snygg! Den får ditt huvud att se normalt ut!”
  Eh, va? Nej. Bara gå.

  Och..

  ”-Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till”.
  Brukar svara ”-Jag vill inte ha kärlek, jag vill bara ligga.” Och sen gå därifrån,

 • S

  Senast igår på en konsert. Jag har nyligen gått igenom ett totalt helvete med en nära anhörig som haft en utmattningsdepression som ännu inte är över. På konserten spelades en fin ballad och en kille började småprata intresserat med mig. Så säger han :”jag älskar denna låten, den lyssnade jag på mycket när jag gick in i väggen!” Tråkigt för honom såklart men för mig var det en total dealbreaker!

 • Linda

  Fått höra en del märklig skit men tror 62åringen på en dejtingsida tar hem priset.
  ”Du är snygg o sexig. Du skulle säkert passa i en tandtrådsbikini.”😖 frågade vafan han menade med det och påpekade att sexuella trakasserier är jävligt opassande. Hans svar gjorde mig mer förbannad: ”men du ser ut att vara en sån man kan skämta om sånt med?”
  …så mitt utseende talar om för andra att jag tycker det är okej med sexistiska påhopp….🤔😡
  Slutade med att äcklet bad om ursäkt. Pff…

 • Maria

  Under ett one night stand säger killen …hur gammal va du nu Igen? För du är tajt som en 18 åring …precis som ålder har nåt med de å göra! Ska man ta de som nån komplimang lr bara skratta ? 😂

 • Elin

  Några konstiga försök till raggningsrepliker man fått höra från karlar (En funkade faktiskt, gissa vilken..)

  -Om du bara visste hur många gånger jag redan har knullat med dig i min fantasi..

  -Vill du hänga med hem till min gård o kolla på kalvarna?

  – ”Kan du suga min stora kuk? What does that mean? I’m from Finland and don’t speak Swedish hehehe”
  (Är halvfinne, så jag bad honom på min bästa finska att sticka hem o runka med en sax.)

  -Är det du som är Polarvargen Jessica?

  -Du liknar mitt ex, fast du har större tissar.

  -Jag vet inte hur man flörtar så jag tänker stå här o stirra på dig tills du gifter dig med mig, bara så du vet.

  -Ska vi byta telefon? Så kan jag ringa mig själv o få tag i dig.

  -Du måste vara den norrländska präriens gudinna?

  – Du e som en blandning mellan sockervadd o en starköl.

 • Sabina

  ”Om ditt högra ben var jul, och ditt vänstra nyår, får jag komma i mellandagarna?”

 • Marika

  ”vilken tandkräm använder du?”

  Tolkade de som om att jag lukta illa, visade sig att han ville komma fram till att jag hade så vita tänder….

 • Sara

  Men tror du verkligen att alla ljuger om de säger att de känner igen dig men inte riktigt kan placera dig? Du är ju inte råkänd precis… Känner få killar över 25 som skulle veta vem du är t.ex. Eller hur menar du att den repliken är fånig?

 • Anna

  – Min mamma sa att man alltid ska tala om för folk vad man tänker om dem och du är så jävla vacker.

  – Min mamma är tandläkare och sa att bra människor har bra tänder, dina ser väldigt fina ut.

  (Varför blanda in mamma i det hela???)

  – Du är skräckinjagande.

  – Du är vacker men du verkar vara en bitch.

  – Vill du ligga med en officer?

 • Anonym

  ”Du är precis som Google, allt jag någonsin sökt efter” jag skrattade iaf ihjäl mig 🤣

 • Amanda

  ”Om du var en tärning skulle jag kasta dig på bordet och hoppas på sex”

  Haha nejjjj tack

 • Rosie

  ”Vet du hur många bokstäver det finns i alfabetet? Mer än du tror. Det saknas nämligen 5. U R A Q T (läs på engelska). LOL

 • Lina

  ”Alltså det göööör inget för mig att du är gift”.

 • Julia

  Jag fick en gång höra:
  ”Om du var en potatis så skulle du vara en sötpotatis!”
  Den gick inte hem kan jag säga 😅

 • Linnea

  Den värsta började med att en kille satt och jamade mot mig. Först visste jag inte att det var riktat mot mig men när jag vände mig mot honom så körde han direkt på ”Gjorde det ont när du föll ned från himlen”-repliken. Har nog aldrig varit så obekväm, väldigt konstig val att jama.

 • Linnea

  ”Ska vi dra en cheeseburgare på Donken?”
  Kände mest bara NEJ :/

 • Marie Hall

  ”Fin vovve, får man klappa matte”
  Rätt störig men här kommer värsta

  ”Stor hud du har, di gillar stort va 😉 ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *