Summer dresses..

Favoritplagget under sommaren? Den enkla sommarklänningen och helst barfota till det 😉 Denna söta sak kommer från bik bok och den sitter hur bra som helst. Har redan visat upp den men dessa bilder gjorde den en större tjänst. Tycker den funkar både under dagtid och kvällstid. Men får det gärna vara lika fint väder som det var igår.. Ikväll blir det jeans och skinnjacka, annars kommer jag frysa ihjäl.. Känns tråkigt att behöva ha så mycket kläder mitt under sommaren, men får trösta mg själv med att jag ska resa iväg snart igen 🙂

Nu blir det en sväng till gymmet, vädret gör mig deprimerad som ni säkert märker haha.. Som att behöva ha jeans och skinnjacka på sig är mina största problem här i livet just nu. Men konstigt nog känns det mesta bättre efter ett bra pass 🙂 Eller ja konstigt är det ju inte, endorfiner släpps lös vilket gör oss gladare men ändå.. Att man kan ha världens sämsta dag, sen kör man en timme på gymmet och tadaa! Mycket bättre 🙂 Så har ni inte motivation och vill dra till gymmet, tänk på känslan efter. Den är svår att slå!

Bilder: Oscar Jettman

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *