God morgon! Eller nej morgon är det inte länge inser jag nu när jag tittar på klockan.. Jag har varit iväg på ärenden hela morgonen och nu är jag hemma igen framför daton. Jag har bland annat varit och köpt medicin till lillen, dock verkar hon inte tåla den så måste nog byta medicin.. Stackarns lilltjejen, inte lätt att vara hon just nu 🙁  Men det kommer bli bra, benet ser väldigt fint ut. Idag börjar vi dessutom med övningar så hon ska våga gå på benet, men enligt mig ser det ut som att hon vågar gå på det väldigt bra. Redan sen jag hämtade henne 🙂 Kul att se!

Igår var jag ju och fotade med Oscar, vi hittade en magisk plats att fota på! Det gör så mycket att hitta fina platser att fota på. En snygg outfit dras ner om man står framför en nerkissad trappa i något sunkigt område. Såklart! Ni kommer få se bilderna senare under dagen 🙂

Men gud vilket trist väder det är idag 🙁 Hade gärna fått vara lika soligt och fint som igår. Men då har jag inga ursäkter, måste städa. Alltså stackarns Chloé har ju bajsat ner hela lägenheten pga medicinen.. 🙁 Så det luktar inte så gott trots att jag har skrubbat och haft mig hela morgonen.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *