#tbt

Sådär nu är jag tillbaka från dagens roliga fotografering med Oscar Jettman 🙂 Tror bilderna kommer bli hur bra som helst! Vi hittade en magisk location ute vid Drottningholm, och kvällssolen gjorde sig så fin på bild. Mjukt, romantiskt ljus.

Kör en liten throwback till när jag var i Spanien 🙂 Vi bodde ju i C’s mammas hus. Ja dit kommer jag ju inte åka mer haha, men huset var verkligen så himla fint. Vi pratade ju lite löst om att skaffa hus där vi med, men det blev ju aldrig av. Tur det, då slapp vi dela upp 2 boenden. Men spännande hur livet kan ändras helt plötsligt.. För 2 år sedan trodde jag att livet var bestämt, att vi alltid skulle åka till hans mammas hus och fortsätta prata om husplaner som aldrig blir av. Att jag skulle vara halvnöjd med hur allting var, för det var ju så bekvämt. Inser nu att man inte ska nöja sig med att vara bekväm, för livet har så mycket mer att erbjuda ♥

Aja nu stänger jag igen datorn. Jag håller mig inne ikväll, vill inte gå ut när Chloé är nyopererad. Vill hålla koll på henne. Så åker en snabbis till coop och köper något gott 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *