Nu är min lilla bebis hemma igen, ynklig som aldrig förr haha.. Men det får hon vara. Operationen gick iaf bra och hon har varit väldigt snäll och lugn. Fick berättat för mig att man fäster knäskålen med ett ”stift” så det ska hålla sig på sin plats, men hon fick hela 2 stycken så det verkligen håller. För det diskuterades nämligen om denna enklare operation skulle räcka till, för hennes ben såg väldigt illa ut.. För jag har verkligen ingen lust att låta henne läka ihop, för att sen inse att benet hoppar tillbaka och hon hade behövt den mer avancerande operationen.

Men nu blir det rehab för henne i 2 veckor. Det betyder: inget spring, förbjudet att hoppa, max 5-10 minuters promenader i långsam takt, massage, ståövningar så hon ska lära sig att stödja på benet.. Ja det är en del, men detta kommer bli bra. Jag kommer vara supernoga med att hon ska våga använda benet, för annars fastnar hon i gamla mönster. Ska även hjälpa henne böja på benet, det känns lite läskigt för jag vågar knappt röra det benet nu haha men jag gör som dom säger.

Idag blir det bara vila för hennes del, inga övningar eller så utan det kör vi på från och med imorgon.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *