Någon av er frågade hur jag gör med smink under sommaren. Jag använder absolut smink, men inte alls lika mycket som vanligt. Jag använder foundation när jag ska ta bilder, men använder bara ett tunt lager så mina fräknar ska synas 🙂 Suddar gärna bort ännu mer av min foundation på näsan för att framhäva dom mer. Så synd att dölja dom bakom smink!

Men något jag absolut använder är ju fransar, så fransförlängning är ett måste för mig under sommaren. Känner mig nästan helt fixad och det är så skönt att slippa tänka på sånt. Med fransar (och lite solbränna) känner jag mig alltid fin och då behöver jag inte alls lägga mycket tid på smink på morgonen. Så skönt. Innan vi drog till Bollnäs fyllde jag på dom Swedish Natural.

Nu ska jag sticka iväg till en fotografering, hörs efter!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *