Dejt med Viktor

Hej på er! 🙂 Hur mår ni? Jag mår bra, djursjukhuset ringde nyss och berättade att allting hade gått bra och jag ska hämta Chloé som planerat. Så skönt att höra, har gått runt och varit lite småorolig men nu känns det bättre.

Igår hade jag dejt med Viktor, vi firade mitt nya kontrakt som jag fick igår och catchade upp. Var så länge sen vi sågs så vi hade massa att prata om 😉 Det blev middag på Taverna Brillo, dock var personalen så himla otrevliga där så vi avslutade middagen så fort som möjligt och gick till Rich istället. Där vet dom hur man behandlar sina gäster iaf! Där mötte vi även upp vår vän Carro, hade så himla kul igår! Dock gick minneskortet sönder så kunde inte fota med kameran 🙁 Typiskt.. Så det fick bli mobilbilder.

Vi hade så kul så vi kör en repris redan ikväll. Men innan det ska jag hämta Chloé och lära mig hur jag rehabiliterar henne. Sen har jag en eftermiddagsfotografering med Oscar Jettman. Kul att fota med honom igen 🙂 Sen ska jag försöka städa lite här hemma också, måste bara vakna till liv först hehe..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *