1. Jag har väldigt svårt för att folk rör mig. Jag brukar förklara det som att jag har en ”bubbla” runt mig som man inte får ta sönder.. Jag är inte alls mycket för kramar eller beröringar, om jag inte känner personen väldigt väl. Men jag är inte speciellt pussig eller kramig mot mina vänner heller, det kommer inte naturligt och jag blir ofta lite obekväm när mina vänner försöker mysa. Jag övertänker det och blir ”nervös” nästan, haha..

2. Jag har aldrig lyssnat på en podd, tills jag åkte till Mexico och Fanny fick övertala mig att lyssna på tvillingpodden som hon gästade. Dock var det svårt för mig att lyckas lyssna genom hela, inte för den var dålig utan för jag fattar inte hur man kan orka lyssna på någon annan i 30-45 minuter haha.. Finner det extremt ointressant!

3. Jag är ganska säker på att mitt ex var otrogen mot mig, (inte Erik) dock har jag fortfarande inte fått det bekräftat. Tror det hände i början av våran relation. Vet inte om jag har berättat om tjejen som skidade nakenbilder till honom på sms och skrev ”skit i Kissie, jag ser mycket bättre ut”? Jag tänker inte gå in på det mer nu, men jag inser att det har satt sina spår. För än idag tänker jag på hur dum jag måste se ut för tjejen han var med… För det är faktiskt inte själva otroheten i sig som gör mig mest arg, det är att jag ser så förbaskat lurad och dum ut. Sen att jag är en offentlig person gör situationen för mig ännu mer sårbar.

4. Jag är galen i kombinationen mynta, vattenmelon och fetaost. Så jäkla gott 🙂 

5. Jag vill inte längre operera brösten mindre. Jag pratade om det ett tag, men nu inser jag att det ville göra det av fel anledningar. Jag insåg att jag ville göra er följare nöjda, samt media. Men jag är nöjd med hur jag ser ut idag och jag tänker inte ändra mig för att passa in i mallen 🙂 Känns så skönt!

6. Funderar på att sätta tandställning på den nedre tandraden. Mittentänderna börjar bli snea.

7. Jag har blivit bättre på att säga vad jag tycker och känner. I många år har jag varit väldigt konflikträdd och jag har oftast varit den tysta som ”nöjer sig” med hur läget ser ut. Det har dock resulterat till att jag går runt och irriterar mig på saker och ting och det leder i sin tur till stress. Idag har jag börjat ta upp saker jag funderar på direkt, och det känns så skönt att få det ur mig. Inte för man alltid kommer överens och personen i fråga håller med mig, men oftast får jag förståelse och då kan jag släppa det 🙂

8. Jag hatar BHar! Så himla obekväma, jag använder typ bara fula tygbh:ar som inte känns hehe.. Inte så sexigt men bekvämlighet går först. Gäller trosor med.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)
 • Ana

  Jag gillar inte heller när folk rör mig speciellt främlingar 😉

 • Anna Wide

  Abecitas bh Agnes är den bästa som finns (mindre ful i bekvämt tyg utan byglar och skit) Jag har alltid tränat mycket och haft smalt omfång men med ganska stora inplantat vilket gör det extra svårt att hitta bh. Jag och mamma öppnade en underklädesbutik ihop 2007 och då hittade jag den här underbara bh:n. Alla jag har presenterat den för är fast. Inte alls snygg men otroligt skön och stadig.

 • Regina

  Intressant att du inte vill operera dina bröst mindre för att passa in i mallen, när det är just normen att vara smal och ha stora bröst? Hur tänkte du där 🙂

  Själv har jag skrivit om slöjan och om det är feministiskt eller inte att vilja förbjuda den! Är det kvinnoförtryck att ha slöja på sig? Läs om det är intressant! http://www.zaitzova.com

  • Camilla

   Är det normen att vara smal med silikonpattar? Trodde det var typ 90-talet? Jag upplever inte alla att normen handlar om stora bröst idag. Tycker det mer är former, vältränad och booooty som gäller nu medan stora silikonbröst är ganska ute.. Om Alexandra nu ser ut som normen så har hon i alla fall fått väldigt mycket skit för det..Hon har fått otroligt mycket skit för att hon opererade sig och över storleken på sina bröst. Så det är nog det hon upplever som att hon inte lever upp till hur andra anser att man ska se ut. Folk har en helt sjuk förmåga att trycka ner och då är de stora brösten till den smala midjan en särskilt hårt utsatt mobbing-detalj.

   Skönt att höra att hon tänker se ut som hon själv vill och inte försöker ändra sig för att göra andra nöjda. Det är inte ett hållbart sätt att leva på. Heja!

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Själv verkar jag vara den enda i världen som hatar att gå utan bh haha 🙂

 • Johanna

  Så skönt när man kommer över lite av sin konflikträdsla! Jag jobbar själv på det och det gör en definitivt mer lugn inombords. ☺️

 • L*

  Bra att du inte opererar brösten mindre för att passa in, att du gör som du känner att du vill istället för att göra andra nöjda.

  Jag har inget emot bhar. Tycker nästan det är skönt, så skön att jag ibland glömmer att ta av mig den när jag ska gå i säng. Men kanske jag inte har någon obekväm sort?

 • Sanna

  HUR kan du fortfarande vara så vilse, efter alla år? Det handlar inte om dina fysiska bröst, det handlar om hur du uttrycker den du är- du väljer lättklädd.. Du väljer att visa dig sexuellt enkel. Du säger bröst är bröst, det är ändå en sexuell del för många. Har du inga talanger i din personlighet att visa?

  • Jenny

   Din talang verkar ju vara att tracka ner på andra. Vilken merit! 🙂

  • Camilla

   Jag tycker hela kommentaren var väldigt vilsen. Vad var din fråga? Och du tycks ha missat alla den kritik hon fått kring sina bröst som handlar om att hon opererat dom och att dom är stora och inte passar hennes kropp. Att din kritik (eller vad det nu är du försöker att framföra) verkar hänga ihop med inlägget hon skrev häromdagen där hon visade en urringning och försökte avdramatisera kvinnliga bröst är ju nåt annat. Meningen ”Du väljer att visa dig sexuellt enkel” vet jag inte ens vad det betyder. Och det är massor av folk här som uppskattar hennes personlighet, även om du inte är en av dem.

   Man behöver ju inte vara en del av Kissie fanclub direkt men jag tycker det är otroligt sorgligt att du uppfostrats att bete dig mot andra människor du inte känner på detta sätt. Att vara nedvärderande gentemot andra säger väldigt mycket mer om dig än personen du försöker trycka ner. Behövs det verkligen det här? Är du såhär mot människor du möter som du inte känner eller är det mer att du är lite tuff och cool på nätet sådär? Får du ut något av att läsa bloggar av personer du inte gillar och förolämpa deras personlighet? Så många frågor..

   • Camilla

    Och kan du ställa sluta förminska en kvinna till att vara ett utseende. Hon ser ut på ett visst sätt och hon uttrycker sig på andra sätt. Ditt sätt att uttrycka dig är ironiskt nog så mycket värre än hennes. Hon skriver en hel del intressant för många av oss. Ja, fast hon är sexig och framhäver sitt utseende. Sjukt va.

 • Linda

  Nej, du ska absolut inte känna dig dum eller tänka på hur du framstod. Det är HAN som ska känna sig dum och tänka på hur han själv framstår. Det är aldrig den andres fel i en relation om den andra väljer att vara otrogen. Har själv varit i liknande situationer, och jag förstår verkligen hur du känner. Men glöm inte att det är han som ska känna allt där det negativa du känner. <3

 • Carro

  Men GUUUUUD vad du är osäker….puh. Fortfarande…helt otroligt. För helvete människa, du är som ett korthus…en schweizerost…Har du ingen SUBSTANS, nånstans..?? HUR kan du vara så osäker?? Vad är det som ”fattas dig”? ..Varför?? Du tjatar om hur du ”växt upp#, hur du ”mognat”,,,Hur annorlunda allt är nu, jämfört med tidigare….Och så visar det sig att det är preciiiiiis som förut….. …..

  • Annie

   Men läs inte då?

  • Annika

   Hon skriver det hon känner och tänker, det är det som gör hennes blogg intressant och framgångsrik. Alexandra är bara en människa med bra och dåliga dagar som alla.
   Tycker faktiskt att det är ganska starkt att dela det med halva Sverige..

  • Nenna

   Hmm, Carro, vad är din poäng med att skriva den här typen av kritiskt inlägg? Känns inte schysst och inte gagnar det någon. Om du inte gillar bloggen, varför bemödar du dig med att kritisera? Njut av sommaren istället ;).

  • Camilla

   Beter du dig såhär illa mot människor i verkligheten också eller är du bara såhär tuff och modig anonymt på nätet? Du beter dig riktigt riktigt illa just nu och så verser du tro att du är bättre än hon? Fullständigt ironiskt. Att sitta och vara såhär pass elak mot en människa är bra mycket värre än de saker du hävdar att hon är. Förstår du verkligen inte det?

   Och det patetiska i att besöka en blogg man avskyr så mycket, sitta och kommentera, du ser inte hur konstigt det är heller? Finns gott om folk som inte uppskattar Kissie men det övergår mitt förstånd att du söker dig in hit och bryr dig så pass mycket att du skriver till henne. När man utsätter sig själv för nåt man inte gillar är det väldigt orimligt att bli arg på det man inte gillar. Du hade bara kunnat undvika henne så slipper du bli så himla arg.

 • Paula Smilee

  Jag också !! Jag hatar bh tycker det är så jäkla obekvämt. Det jobbiga är när man har stora bröst! Ugh..haha

 • Sara

  Ja vet att de här kommer låta spydigt men äre inte nu du ska skriva ”jag kanske är asperger?” Unde första punkten, me tanke på att de heller inte gillar beröring.

  Ja mena du verkar ju tycka om o slänga ur dig frågor om diagnoser hit o dit.
  Sorry not sorry från en less bipolär!

  • Kattis

   Haha så hon får skit när hon skriver om diagnoser hon inte har, vilket jag personligen tycker är rimligt, men hon får också skit när hon INTE skriver något om diagnoser? Rimligt? Nae? Ta ett chillpill.

   • Sara

    Haha du kan ju läsa de där me ironi kära du 😂

    • Kattis

     Du kanske ska lära dig vad ironi är.

     • Camilla

      Well… Jag håller klart med på punkten att kanske det finns en hel del att lära sig vad gäller ironi och hur ironi används..

      Mest tycker jag bara att kommentaren var riktigt dryg. Man får faktiskt lov att reflektera över diagnoser även om man inte har dom. Det är inget fel i det. Det är inget som man behöver ta illa upp för som diagnosticerad själv. Man kan väl ge sin kunskap, kanske till och mef råd och tips, om man tycker att hon är helt ute och cyklar när hon skriver om en diagnos. En diagnos vare sig du eller jag vet huruvida hon har eller ej. Att skriva ett barnsligt svar om att hon verkar tycka om att slänga ur sig frågor om diagnoser hit och dit bara för att hon i ett inlägg undrat om hon är bipolär kan ju vara det minst effektiva sättet att få fram det du vill säga.

      /Bipolär icke-förbannad

 • Ebba

  Åh nr 7 är tvärtom för mig. Har allt som oftast tagit konflikter och sagt direkt vad jag tycker. Det har lett till mycket bråk och jag har märkt på senaste tiden att jag håller tyst snarare än att säga det jag tycker. Är kanske rädd att folk ska tröttna. Får väl hitta nåt mellanläge…

 • Matilda Danielsson

  Poddar ÄR ju det bästa som finns!! Testa att lyssna på någon som handlar om något intressant ämne så kommer du gilla det! Lovar 🙂

 • Isabelle

  Hej!

  Har ett jätte smarrigt recept du måste pröva eftersom du gillar feta,melon å mynta.

  Gör en grönsallad med vatten krasse,gurka,färsk spenat,feta ost, melon å mynta. Ringla oliv olja å sprö över nigella frön. Nigella frön är underbart med feta å melon !

  Sen steker du på en bit färsk tonfisk,salta och peppra. När tonfisken är stekt så som du gillar den,sprinkla över sesamfrön.

  Så enkelt å så himla gott! 😊

 • Jessica

  Håller med, BH är så obehagligt och det skär in i bröstkorgen, kör alltid på bygellös BH ☺️

 • MYLO

  Jag gav inte ut mitt nummer till en kille på stan- blev kallad hora.

  Läs ett inlägg om kvinnohat som skadar på min blogg.

  http://www.nouw.com/Mylo
  http://www.nouw.com/Mylo
  http://www.nouw.com/Mylo

 • MaryCaroline

  Har typ slutat att använda bygel-BH, de är ju så sjukt obekväma och skär in överallt och sitter sällan som de ska. Verkar inte spela någon roll för bygel-BHar om man har liten eller stor byst heller. Finns ju massor med söta och sköna BHar utan byglar 🙂

 • Anna

  Önskar att jag kunde skippa bh eller köra bygellöst. Men med storlek 65E och naturliga tuttar behövs allt stöd i världen. Antar att ett par sillisar ”sitter där de sitter” i järmförelse med mina som behöver hållas på plats för jämnan 😏

  • Kissie

   ja det är iof sant, mina rör sig inte så mycket (haha) förutom om jag springer. Då måste jag ha en ordentlig sportbh som håller rackarna på plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *