Dom senaste 3 åren har jag ju befunnit på mig på partyön Gotland under vecka 29. Men inser nu att jag missade det i år, helt! Jag som ÄLSKADE dagsfesterna på Kallis. Men jag  inser nu också att jag inte alls hade velat vara där i år.. Ser på alla bilder hur fruktansvärt trångt det är, och jag hatar ju att behöva trängas med fulla människor. Nu har jag iof inte brytt mig om det tidigare åren för jag har tyckt det var värt det, men i år har jag haft 0 % sug efter att stå där i vita kläder under white party, trängas och få min drink utspilld jämt och ständigt. Vad betyder detta då? Att jag är för vuxen för dagsfesterna? Eller är jag fortfarande nykär bara? Kommer jag återvända nästa år, eller är jag för gammal för det då?

Nej det spelar ingen roll, skönt var det iaf att inte komma hem helt förstörd efter en intensiv festweekend.. När jag tänker tillbaka så inser jag att det var ganska destruktivt av mig att festa på den nivån som jag gjorde. Känns skönt att inte känna samma behov utav det längre 🙂 Att helt enkelt växa upp. Sen tycker jag såklart fortfarande att det är kul att festa med mina vänner, men inte som jag gjorde för bara något år sedan.

Nej nu på tal om att inte festa ska jag sticka iväg och träna 🙂 Ska bli väldigt skönt!

3 år sen..

2 år sen..

1 år sen..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *