Cute summer tops..

Inlägget innehåller adlinks.

Okej nog snackat om bröst, eller nej ni får gärna diskutera vidare i förra inlägget men jag checkar ut för ikväll. Jag spelar tvspel (tekken) och tittar på suits. Ja, jag gör alltså både och 😉 Men jag ska försöka lägga mig tidigt för Chloé ska ju opereras tidigt imorgonbitti stackarn. Bloggar mer om det imorgon, just nu vill jag inte tänka på det mer än nödvändigt..

Nej så nu stänger jag igen, och istället vill jag tipsa om dessa fina toppar jag hittade. Visst är dom somriga och fina? 🙂 Älskar den första body suiten, den klickade jag hem faktiskt. Den funkar utmärkt till både en jeanskjol, jeans, långkjol.. Eller bara som den är 😉

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *