Att få landa lite..

God morgon! 🙂

Har precis varit och lämnat hjärtat på flygplatsen och nu är jag hemma igen. Idag har jag inte bokat in något speciellt för jag känner att jag måste ha en dag för att bara landa lite. Har ju inte varit hemma på evigheter känns det som.. Dessutom är det full rulle från och med imorgon. Chloe ska opereras på morgonen ju bland annat 🙁 Stackarns lilla bebis.. Hon ligger här och har ingen aning om vad som kommer att hända.. Men det kommer ju gå bra, även om det är tråkigt att hon ska behöva opereras.

Så långt som jag har planerat iaf är att jag ska gymma, städa, åka förbi gamla lägenheten och hämta mer kläder/kolla posten.. Inte för det är så mycket post där längre, är faktiskt skriven hos Andreas nu för tiden. Sambos på riktigt 🙂 Känns himla bra och så rätt.

Ps. Har gått igenom och svarat på era kommentarer, in och läs! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *