Många frågar vilka appar jag använder för att få mina bilder att se mer ”vintage” ut, och det ska jag berätta för er!

1. Afterlight  Denna använder jag för att få bilden ”sprickig” och mer vintage. Många har frågat efter just detta filter på instagram och ni ser själva hur det ser ut på dom 2 översta bilderna. Appen kostar 10 kr och jag använder appen nästan dagligen. Jag använder dock inte deras andra filter, utan laddade bara ner den för att kunna göra sprickorna på bilder.

2. Picsart – Denna använder jag för att få bilderna lite ”djupare”, ni ser resultatet av mitt favoritfilter (drama) på nedersta bilderna. Dock brukar jag göra så filtret endast är på 60 % så bilden inte blir för mörk. Vill gärna at mina bilder är ljusa och ”glada” 🙂 Appen är gratis.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (32)
 • Cecilia

  Riktigt för att provosera la du dessa bilder igen en gång till. Och du som påstod att kissie är borta 😂 jaa tydligen inte..

 • M

  Om du nu tycker att visa brösten är feminism, varför inte visa hela könet isåfall? Det är ju ”bara” ett kön som vi alla har…

  Dina argument håller inte och du säger emot dig själv kissie.

 • Felicia

  Får du inspo av anqelicpicture? ☺ tkr bilderna liknar hennes lite, sjukt fina!

 • Diana N

  Hej kissie.
  Jag har följt din blogg i ca 5-6 år och jag kollade på nån svallersida här om dagen där det stod vad du och alla de andra bloggarna tjänar osv. Tycker det är sjukt dåligt att viss aandra så som t.ex linn ahlborg eller nicole falcinani (nickys.se) tjänar bättre än dig då deras bloggar kan ligga nere helt ouppdaterade i flera dagar. Din blogg är den ända bloggen som alltid uppdateras och är aktiv vad du än gör, till om med när du är på semester!! Tycker det är grymt av dig ❤
  Glad att du har hittat kärleken också, önskar dig all lycka i livet. Kram ❤

  • Kissie

   Det stämmer inte riktigt att dom tjänar mer, jag är väldigt säker på att jag tjänar mer. Skillnaden är att jag inte tar ut mycket i lön, jag sparar mycket och har kvar pengarna i bolaget 🙂 Men tack snälla du! Kram

   • Jo

    Omsättning minus kostnader = din nettointäkt. Enligt senaste årsredovisningen tog du ca 26.000/mån brutto (minus skatt ca 18.000-19.000 netto beroende på skattetabell), sedan tog du ut drygt 100.000 (skatt 20%) i utdelning vilket blir ca 6.000 ytterligare/mån = netto per månad ca 25.000. Det som ”du har sparat i bolaget” är inte mycket, samt att måste man ha när man har eget bolag eftersom man behöver en buffert – tex om du blir sjuk och inte kan blogga eller om någon samarbetspartner säger upp avtalet.

    Du är alltid väldigt snabb att svara på kommentarer om att ”du tjänar visst mycket mer än andra” men du lyckas alltid glömma att det är officiella siffror som vem som helst kan hitta.

    Sen inte sagt att du är ”värd mindre” för att du inte tjänar multum – du har ingen utbildning och har lyckats skapa något från scratch – din blogg – och det är något att vara stolt över. Du har försörjt dig själv på bloggen i säkert 10 år och det är mer än vad de flesta andra i din ålder kan säga. Så – heja! Men sluta med det här ”låtsas-rika”… det blir bara skämskudde.

    • Kissie

     Du har ingen vidare koll på vad jag tjänar, men det är bra 🙂 Du ska fokusera på dig själv. Kram!

     • Jo

      Som sagt – det är OFFICIELLA siffror – som vem som helst kan ta del av. Du kan ju börja själv med att tex söka på dig själv på alla bolag . se…. Har man en ekonomisk utbildning så är det inget problem med att analysera siffrorna.

      Så, jo. Jag har exakt koll på vad du tjänar. Likväl som du skulle kunna kolla vad jag tjänar. Vi bor i Sverige… och du är ingen President Trump som kan neka till att lämna ut din deklaration….

      Tack, jag fokuserar på mig själv 24/7.

     • Mia

      Jo! Lägg av va? Du vill endast skapa kaos…

     • Kissie

      skapa kaos? vad menas med det?

 • Jonna

  Diggar inte riktigt ”sprickor” på
  bilderna men älskar det filtret du använde!

 • Jonna

  Gillar inte riktigt ”sprickor” på
  bilderna men älskar det filtret du använde!

 • sofia

  Jag fyller 18 på lördag och tänkte gå ut och bruncha med några vänner, vilka ställen rekommenderar du? Inte allt för dyrt men lite extra pengar kan vi lägga! (såklart ska de servera några goda drinkar också) 😉

 • Sara

  Hej!
  Tack för en fantastisk blogg!
  Jag håller på att försöka slå mig in på arbetsmarknad och då pratas det mycket om att man ska skapa sitt eget varumärke och jag har lite svårt att förstå hur man gör det. Du har ju verkligen lyckats skapa dig ett eget varumärke och lyckats ändra det över tid, sjukt imponerande!
  Så jag tänkte att du kanske har några tips? Hur gör du för att visa vad Kissie står för och hur har du byggt upp det?
  Alla tips uppskattas!
  Tusen tack för att du är en inspiration, ser verkligen up till dig!
  Kram <3

 • Nimo

  Så himla snyggt det blir!

 • Jenny Gunnarsson

  Det blev fint, både med och utan filter förstås! Tycker det är fint både med ljusa och klara bilder men även vintagestil 🙂

 • E

  Snällaaaa vart är klänningen från? Har letat efter liknande länge och din var 👌🏻👌🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *