Bra/ Minde bra

 Resan till Mexico var underbart och det var precis det jag behövde. Vi hade så himla kul! Sen fick jag lära känna Fanny ännu bättre, och det känns kul att ha henne som vän ♥

 Sen att få komma hem till min älskling som jag har saknat så himla mycket, ja den känslan är underbar. Blev så varm i kroppen när jag såg honom stå där och vänta på mig på Arlanda.

 Haft så himla mysigt i Bollnäs med hjärtat och hans familj. Det var dessutom lite extra kul att få träffa alla hans vänner, och det kändes som att dom tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om dom. Dom välkomnade mig in i gänget med öppna armar och det blir man ju himla glad över.

 Imorgon åker Andreas iväg på jobb, känns inte jättekul för det känns som att jag ”nyss” kom hem igen från min resa. Men samtidigt är det nyttigt att få sakna varandra, sen är han inte borta länge heller. Jag klarar ju mig 😉

 Det som är positivt med att vara själv en vecka är att jag kan umgås lite extra med mina vänner. Har bokat in dejt med nästan samtliga. Ska följa med Bella på ett läkarbesök, ha kompisdejt med Viktor, Malin fyller år och det ska firas och sedan ska jag även träffa Janne på söndag. Kul!

 Mitt humör har varit lite upp och ner på senaste.. Vet inte vad det beror på, men det känns nästan som att minsta lilla får mig att vilja storböla. Igår förlorade jag ett spel mot A och jag blev så arg så jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Fick tänka för mig själv om och om igen att jag överdriver och att jag måste lugna ner mig. Efter ett tag gick det ju, men det är konstigt att det ens blir så. Tänk om jag är bipolär?

 En familjemedlem har fått en hemsk diagnos och har nu börjat med cellgifter 🙁 Hela mitt hjärta gör ont och det har påverkat mig väldigt mycket.. Att det finns så hemska sjukdomar, så jäkla förbaskat orättvist!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (44)
 • Ellen

  Så tråkigt med din familjemedlem 🙁 Styrkekram!

 • Jenny

  Otroligt vacker bild på dig!
  Tråkigt med familjemedlemmen.. Fy för dessa sjukdomar :/

 • Terese

  Du kanske är gravid? 🙂

  • ellen

   eller så beror det på det med hennes familjemedlem helt enkelt.. som hon skrev: ”det har påverkat mig”.. Då ändras säkert även humöret även om man inte tänker på det. 🙂

  • Kissie

   Nej jag är inte gravid, satt in en ny kopparspiral för inte så länge sedan hehe 🙂

 • johanna lindholm

  Trist med familjemedlemmen, hoppas på att det blir ett snabbt tillfrisknande! <3

 • Matilda Danielsson

  Kul med kompisdejter tycker jag! Verkligen alltid så trevligt <3

 • Cheelay

  Kan vara att du kanske fick reaktionerna efter att få höra tråkiga nyheterna från familjen? Sådant kan spela lite spratt med humöret utan att man tänker på det <3

  • Kissie

   Jo absolut men detta har pågått ganska länge, har försökt dölja det och inte tänka på det bara. Men ska ringa läkaren idag och kanske påbörja en utredning. Kram

 • Sofia Reumert

  Usch vad hemskt med sjukdom i familjen! Ditt humör kan ju bero mycket på det. Stress och oro kan visa sig på så otroligt olika sätt. Hoppas att cellgiftsbehandlingarna hjälper och att din familjemedlem får bli frisk och pigg igen snart. <3

 • Annika

  Det är inte pms som spökar? Känner igen mig i det du skriver, att man vill gråta för minsta lilla…
  Sen spelar säkert beskedet in om din familjemedlem, vad tråkigt att höra.
  Hoppas cellgifterna verkar som de ska❤

 • Anna

  Asså snälla sluta kan ni bloggare bara sluta med att sätta diagnoser på er själva??
  Jag är Bipolär, jag har levt i ett helvete i nästan tio år innan jag blev stabil. Det är exakt likadant med Adhd, många lider utav de och flera bloggare slänger ur sig ja har Adhd hela tiden.

  Bara för att ditt mående är ostabilt betyder inte de bipolär!
  Ja har fan aldrig blivit så arg om ja inte var manisk,
  Men ja börjar fan inte storböla i nästa sekund för de gör jag bara när jag är deprimerad.

  Ja kalla mig idiot, kalla mig överkänslig men fatta att diagnoser inte är nåt att bara häva ur sig om.
  De gör mig illa som har den mest handikappade sjukdomen inom det psykiska spektrat, de är fan inte ok!
  Och jag vet att du kommer skita i de här men för mig är de viktigt!
  Ja må ogilla min sjukdom och min diagnos men nånstans får de fasingen va nog om va folk häver ur sig.

  • Frida

   Är också bipolär och håller helt med dig. Det är ett helvete och en hemsk sjukdom som jag inte skulle önska nån.
   Blir förbannad varje gång nån säger att dom tror dom är bipolär bara för att dom svajar lite i humöret.

 • L*

  Har du sovit dåligt? Jag brukar gå och lägga mig när jag är sån att jag gråter åt allt eller är irriterad, verkar som trötthet påverkar mycket för brukar bli bättre efter jag har sovit. Tråkigt med familjemedlemmen!

 • Molly

  Tråkigt att höra om sjukdomen. Håller tummarna för att det går bra. Styrkekramar <3

 • Kajsa

  Jag har diagnosen PMDD/PMDS, det är en form av PMS men ännu värre. Det blir intensivare humörsvängningar, får självmordstankar, värdelöshet, att jag är dålig osv mer som man är deprimerad. Detta problem får jag alltså 2v i månaden från äl till mens och sen kommer det tillbaka igen, igen. Inga P-piller eller nåt hjälper, testat med antidepressiva men hjälper inte så mkt. Symptomen kan variera till extremt. Så här lever jag i 2v mer eller mindre.

  Innan jag fick veta om diagnosen så trodde jag att jag var psykiskt störd. Men nu förstår jag att det är mensen. hormoner. Anledningen är att jag trodde så för att jag har det så här 24 v på ett år typ. Rätt jobbigt. Kanske kan du kolla upp om du har nåt sånt. PMDS kan lätt växlas med bipolär sjukdom, eftersom det finns lite likheter med svackor osv.

  Beklagar för det där med din familjemedlem 😢❤

 • Sara

  Beklagar att familjemedlemmen fått diagnos… Detta kanske är lättare sagt är en gjort men försök att umgås med personen och gör det ni tycker om, ta en dag i taget och lev i nuet <3

 • E

  Tar det som du skrev om i bipolär sjukdom som ett hån, skulle uppskatta om du tar bort det. Attvarabipolär innebär väldigt djupa depressioner och mani, inte att bli arg för ett spel… om du var bipolär hade du garanterat haft kontakt med psykiatrin för länge sedan. Gillar dig och det du gör, men reagerade lite på det.

 • Karolina

  Hoppas verkligen på ett snabbt tillfrisknande för den familjemedlemmen som råkat ut för denna tråkiga nyhet 🙁

 • Annis

  Jag jobbar inom psykiatrin och har följt dig sedan start i princip. Man kan aldrig sätta en diagnos på någon man bara läser texter av. Och det är samma som du kontrar oss med frågan om du är bipolär. Många googlar om sina problem och sedan tycker man kanske att mycket av det som står stämmer. Men så fungerar inte verkligheten. Att fastställa diagnoser kan ta tid när man väl tagit första steget att söka hjälp. Man kan prata med sin familj/anhöriga om sina problem då de är med om den verkliga vardagen. De har ofta en tydligare bild av dig. Att tro man har en psykisk sjukdom är väldigt vanligt då humör, tankar och beteende är väldigt upp och ner hos alla. Oftast beror det på yttre omständigheter, förhållanden, familje situationer osv. Att vara glad växlat med deprimerad, shoppa mycket i perioder, fly och åka iväg på resor, sova dåligt etc förknippas ofta med psykisk sjukdom. Att få en diagnos är en jobbig process och i de flesta fall har det även varit självmordstankar och försök till det som gör det till en diagnos. Man ska inte fråga personer som inte känner till den riktiga verkligheten om man ev bär på en sjukdom. Det är väldigt känsligt och jobbigt för dem som är i den sitsen och det är just det väldigt många inte förstår om man inte varit med om det på riktigt.
  Om man går och funderar på om man har någon psykisk sjukdom så vänd dig först till din familj och nära anhöriga. Sedan kontaktar du riktig hjälp om du känner för utredning mm. Jag lider nästan då väldigt många ”leker” med dessa allvarliga och jobbiga sjukdomar och då blir det till följd att man nedvärderar och förstår väldigt lite av allvaret i det hela. Det är lätt att skriva och anta, men verkligheten är en helt annan.

 • Emmaewe

  Beklagar att familjemedlemmen fått diagnos

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Bipolaritet innebär skov av depressioner och hypomani eller mani och skoven varar i minst 4 dagar vid hypomani och depressioner kan vara i månader. Så baserat på spelincidenten skulle jag inte tro att du är bipolär 🙂

 • Jackie

  Jag blir så arg när jag läser hur bloggare slänger ur sig om diagnoser hit och dit.
  Men förstår ni hur mycket vissa lider utav sina diagnoser?

  Jag är själv bipolär typ 1 i nio år levde jag obehandlad och som nån skrev så är de den mest handikappade sjukdomen inom det psykiska spektrat.
  Mitt liv har varit ett rejält helvete stundtals, min sjukdom har förstört relationer, ja har inte klarat gymnasiet förnst ja va 23 år ja har kämpat så mkt för att klara de.
  Ja sabba en utbildning till, ja har mått så jävla dåligt ich varit psykotisk.

  Så för mig som genomlevt de här så tar jag så jävla illa upp när du slänger ur dig en sån här sak för att du blir arg över ett spel?
  Den här sjukdomen tar liv och gör att många inte klarar sin vardag om de inte får hjälp.
  Jag är idag stabil sen 8 mån och klarar min utbildning bra men de är fortfarande en struggle.

  Så ni offentliga och alla måste sluta slänga ur er sånt här, förstå att jag skulle aldrig, aldrig vilja ge den här sjukdomen till någon, inte ens min värsta fiende.

 • Anja

  Jag tror det är en kombination av stress, jetlag, inte hinna landa, nytt preventivmedel och årstiden (kampen om ständigt att vara igång).

  • Kissie

   Ja förhoppningsvis =) Men detta har pågått under en längre period tyvärr.. Eller ja, jag har alltid haft problem med att hantera mina känslor.

 • Ronja

  Hej! Vill bara veta hur du gör med smink under sommaren. Jag vet att du gillar dina fräknar, kör du på foundation/puder ändå eller kör du bara ögonmake så fräknarna får synas? =) Har själv fräknar som jag vill ska synas under sommaren men har rätt mycket blemmor i ansiktet som jag också vill täcka.. =)

  • Kissie

   Jag kör på foundation när jag ska vara finare, men använder inte alls lika mycket och jag suddar ut det vid näsan där jag har som mest fräknar. På dagen kör jag utan smink 🙂 Kram!

 • Alex

  Alltså va fan vet ni hur hon egentligen mår? Ja det kanske var lite dumt o skriva så utan att tänka på hur galna ni skulle bli. Jag går sj under utredning nu för ja mått dåligt hela mitt liv. Ingen märker detta på mig utom min sambo. Jag låter det stanna inombords. Jag vill mer än gärna vara ligga kvar i sängen mer än allt. Men har en inre styrka inom mig som inte tillåter detta då jag ser det som att jag ger upp. Så visst kan hon må dåligt, bara för hon inte skriver om det på bloggen så betyder de fan inte att ni känner henne. Alla hanterar saker olika så är de bara.

  • Jackie

   Asså du vet väl om att de du just skrev om Att du har en inre styrka som inte tillåter detta är ett fruktansvärt hån mot dem människor som faktiskt inte orkar kliva upp elle de som tar sitt liv??

   Den dagen du har en sån depression att du hör röster som säger åt dig att ta livet av dig, den dagen då har du verkligen hamnat i rejäl depression.

   Du tror inte att alla som mår dåligt, har en depression vill kunna kliva upp ur sängen om dagarna? Är dom svaga då lm de inte gör de?
   Mina depressioner är så pass djupa att ta en dusch är som att bestiga Mount Everest. Att ta mig upp ur sängen o till soffan är världens bedrift den dagen. Elle bara knyta på mg skorna och gå runt huset.
   Så säg aldrig så där igen är du snäll, för är man rejält deprimerad så betyder inte de att man har gett upp bara för att man inte tar sig ur sängen.
   Att inte Ge upp för mig de är att överleva varje dag med depressionen, de är styrka för mig, att överleva.

   Allas depressioner ter sig olika men frågan är om du verkligen upplevt en rejäl depression.

   Så säg aldrig så för ingen är svag elle ha gett upp bara för att de inte orkar gå upp ur sängen. De riktigt starka människorna är de som överlever varje dag under depressionen ❤️
   Jag ser mig som stark för att ja överlevt varje depression där jag har hört röster, jag är stark liksom ni alla andra med depression!

   • alex

    Nu är det du som läser fel, när har ja sagt att det är hån mot dem som mår dåligare än mig? ALDRIG jag menade inte alls så. menade att jag mår riktigt dåligt men jag klarar det ändå, det har inte med att göra att ja tycker andra är svagare än mig. absolut inte. alla är olika som ja skrev på slutet av min förra text. jag har alltid haft folk som tvekat på mig och sagt att du kan väl inte må så dåligt? bara för jag försöker hålla det på insidan. Man kan faktiskt ha en sjukdom på olika grader eller hur? så att folk kastar sig över alexandra för att hon inte visar de på bloggen betyder inte att hon faktiskt inte mår dåligt eller har en diagnos. Jag menade även att jag ser det som JAG ger upp, inte riktat mot någon annan. JA vet mycket väl hur illa det är, men jag har två små barn så jag kan inte, för jag har en styrka inom mig ändå som ber mig att kliva upp på morgonen varje dag, och vad vet jag ?en dag kanske den tar slut?. så snälla innan du bara blir galen på mitt inlägg så läs ordentligt, det enda ja skrev som kanske folk kan misstolka är det sista ”att jag ser det som att ge upp om man inte kliver upp ur sängen” men jag menade enbart för mig själv. mitt inlägg handlade endast om att folk inte ska yttra sig om någon de inte känner, för jag kommer troligtvis sj få diagnos men folk ser det inte på mig. så att jag blev arg handlade enbart om att jag är trött på att folk inte tror på en att man mår dåligt för att man inte ligger i sängen eller försöker ta sitt liv, jag har inte fått hjälp förens nu fast ja varit i kontakt med vården i 10 år..? eller är jag inte lika värd som alla andra? för att jag inte nått botten? Och vad vet du vad jag hör och inte hör? Jag hånade inte någon som mår dåligt, snarare tvärtom jag ville lyfta alla deppiga människor med sjukdom eller utan, det är väl ingen tävling om vem som mår sämst, utan alla ska få den hjälp dom behöver.

 • Anette

  Ta ett blodprov, få en utvärdering av din läkare istället för att jaga upp dig i onödan.

  Trötthet och ojämt humör kan tex bero på att du inte fått i dig tillräckligt med järn….

  Vacker bild på dig, dina ögon riktigt lyser…ser magisk ut.

 • Annis

  Bipolär är en väldigt jobbig diagnos och den som har det har känslan att det är den värsta sjukdom som finns. Men så känner även många som bär på andra psykiska sjukdomar. Man kan varken jämföra eller säga att det är den värsta.
  Bipolär t ex finns i olika grader och olika nivåer blandat med manodepressiv och mani. Mani en viss period och djup depression en annan period. Det finns även de som har bägge samtidigt i vissa skov eller även hela tiden. Kontakta en läkare om du mår psykiskt dåligt så är det ett första steg till just din utredning. Många måste äta mediciner livet ut.
  Jag håller med om att man ska aldrig fråga andra som inte känner personen riktigt i verkligheten om man bär på en sjukdom. Man ska inte underskatta någon och vi har ingen aning om hur just du lever ditt liv. Att skriva sin vardag genom texter som många gör idag är långt ifrån verkligheten.
  Och även som youtube fungerar idag.
  Det finns väldigt många diagnoser och väldigt många liknar varandra så därför tar utredningar tid och är en jobbig process för att få sitt liv tillbaka. Men det är därför vi utbildade finns till så kontakta oss istället för nätet när det gäller psykiska måendet.

 • Angelica

  Vart har du köpt den toppen du har på bilden? 😍

 • Jenny

  Hade de visat sig att du va bipolär så hade du säkert blivit en lika bra ambassadör för det som du är för feminism och visat att man kan leva ett normalt liv ändå. Du är jätte fin på dina bilder och de är roligt att se och läsa att du har en bra sommar 😊

 • AE

  Förstår inte varför så många bloggare verkar fått för sig att vara bipolär sjukdom skulle vara förknippat med humörsvängningar… du som är en smart tjej som verkar kämpa för att alla ska få må bra borde läsa på mer och inte slänga dig med en diganos sådär. Hånfullt att jämföra skov av depressioner, manier osv med att bli arg över ett spel. Du bidrar till att det är svårt att bli tagen på allvar för oss som faktiskt lever med det. Det är kanske lätt att tänka att vi med sjukdomen överdriver kring sånt här men svårt att inte se allvarligt på det när det vänt upp och ner på hela ens liv. Det är bara onödigt av dig så snälla tänk på det i framtiden!

 • Sandy

  Dina ögon ❤️ hela du är vacker 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *