Kvinnligt rött

Jag älskar mina enkla röda naglar. Så kvinnligt och cleant. Dock håller dom inte alls lika bra som när jag gör dom hos Celina.. men har äntligen bokat in en ny tid hos henne, var sjukt länge sen jag träffade henne. Senast var när vi spelade in hennes podd, tror inte jag länkade det avsnittet när jag var med? Andlednkng till det var för jag tyckte jag pratade lite för frispråkigt hehe.. ångrade mig lite grann när jag lyssnade på det. Men det är typiskt mig, jag babblar på och blir lite caught in the moment och sedan inser jag att det inte hade skadat att var lite tyst ibland haha.. Men aja, podden heter ”on fleek” så det är ju bara att söka upp den ifall ni vill ha något att lyssna på denna trötta söndag.

Vi sitter just nu på väg till ett mysigt fik där vi ska fika lite. Vädret är tyvärr ganska tråkigt här. Men tråkigt väder = perfekt fikaväder 😉 Dagen blir vad man gör den till.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (90)
 • Sandra

  Och att tuttarna av nån anledning ska vara med i bild antar jag är feministiskt och girl power på nåt vis nu för tiden

 • Lava

  Var det tuttarna eller naglarna du ville visa?

 • Alex

  Det här är ju bara pinsamt.. jag hajar, du fiskar efter reaktioner, men tyvärr så blir det bara patetiskt.

 • Always be yourself

  Bekräftelse bekräftelse, rules the world

 • Enma

  Jag har nu läst tusen gånger om att du är feminist, här på din sida. Men jag har också sett dina tuttar tusen gånger.. Är det verkligen för din skull du lägger upp dessa bilder? Är det för att ”bröst är naturligt”? Jag (som tjej) tänker att hade jag varit kille så hade jag tänkt ”göööötttt! Fler såna feminister som vill visa sina tuttar”

  • Cecilia

   Jaa och hennes tuttar är inte ens naturliga.. Hon satt inplant i tiderna för att hon inte tyckte om sig själv och för andra personer gorde hon om sig själv med plastikkirurgi inte för sig själv. Tycker hon söker bekreftelse med alla bilder och inlägg.. Vem vet..

 • Josefin

  Jag tyckte att bilderna var superfina 😊 Ingen har väl dött av lite bröst..?

 • Anna

  En del av den kvinnliga kroppen, och varje människa gör som den vill med sin kropp 🙂 snygga bilder👍🏻

 • Always be yourself

  Jag ser inte någon större girlpower i att flasha tuttarna , bara tanken på att alla man känner …kan gå in och kolla…nja, känns sådär.Som sagt, mer bekräftebehov än något annat tror jag. Carolina Gynning likadant. Integritet däremot. Men det verkar vara på utdöende.

 • Cilla

  Varför vill du visa upp brösten till alla små tjejer som följer dig? Du är ju nästan pedofil. Skamlöst.

 • Sanna 95

  Har det här blivit en utvikningsblogg eller?!

 • Millan

  Sjukt smaklöst att flasha ett på silikontuttar på en blogg som främst läses av småtjejer, vad sänder du ut för signaler tror du…det här är inte feminism, bara så smaklöst.

  • Sanna

   Hon har aldrig varit feminist. Hon bryr sig bara om kvinnors framgång och rättigheter- girl power. Hon är heller ingen förebild, och dessutom vilse, ena stunden söker hon ingen bekräftelse och andra blir det såhär. Jag hoppas de kvinnliga läsarna är intelligentare, och inte tar åt sig.

 • anna

  Vad är det för ”filter” du använder på dina bilder? Så snyggt! Väldigt fina bilder 🙂

 • Lovisa

  Behåll håret! Superfina bilder!

  Tråkigt nog verkar väldigt många här okunniga, feminism har INGENTING att göra med hur mycket urringning man har. Inte konstigt att vägen till ett jämställt samhälle går trögt. Heja dig för att du vågar ta plats!

  • Jossan

   Att ta plats som kvinna innebär att visa tuttarna eller? Fråga dig vilka som blur lyckligast över ett par tuttar i bild? Ledtråd: inte kvinnor och barn. Så SUCK på den ”feminismen”.

   • Always be yourself

    👌

   • Enma

    Ja exakt Jossan!
    Ofta är det argument som ”bröst är naturligt” och ”min kropp” osv. Ja absolut. Men varför? Till vilken nytta ska man lägga upp såna bilder?

    • Angelic

     För det är vackra bilder och hon vill lägga upp detta? Fråga är varför ni ska vara så negativa? Gillar ni inte det nä men så säg inget då för vem blir lycklig av era kommentarer?

   • E

    Alltså, feminism har ingenting att göra med hur mycket tuttar man visar, eller inte visar. Sorgligt att många fått detta om bakfoten. Feminism handlar om att alla kvinnor ska få göra precis som dom vill, när dom vill och ha samma rättigheter som det motsatta könet. Vill du raka muttan? Go for it. Vill du ha muff? Lika ok. Vill du visa sina tuttar eller vill du skyla dom? Båda är lika rätt. Upplys dig själv innan du börja ranta om ifall en kvinna är feminist eller ej. Prova att googla lite!

    • Jossan

     Det är tjejer under 25 som gillar att fortsätta springa patriarkatets ärenden som tycker att detta är feminism, punkt.

     • E

      Haha va? Jag är inte under 25, och mig veterligen inte Alexandra heller. Hur menar du att hennes inlägg på något sätt är ett feministiskt statement? Att man ser hennes bröst ur en vinkel under en klänning? Du menar alltså att alla vi kvinnor måste skyla oss själva och att det är det enda rätta? Att jag inte är feminist för att jag någon gång ibland faktiskt visar tuttarna på bla stranden eller inför mina (manliga) vänner? Snälla sluta skamma andra kvinnor, det om nått är vad feminismen absolut inte handlar om.

 • tove

  Blir det inte svettigt och äckligt med brösten utan bh eller sport bh?
  Jag har inte alls lika stora bröst men om jag inte har bh eller liknande blir svettigt och klibbigt mellan huden och brösten. Jag hatar det. Det måste väl vara så för dig med? 😂

  • Kissie

   Jo men jag svettas mer under armarna tex och det stör mig ännu mer hehe. Men ja absolut klart det blir svettigt, men inte så det är jobbigt. Och dom gångerna det är lite för svettigt tar man ju bara en servett och drar mellan pattarna 😉 Haha!

 • Sofia

  Fint att bryta av med mer klassiska naglar ibland 🙂

 • Ann

  Snälla? Du menar att du vill visa naglarna men det är tuttarna som ligger i blickfånget på alla bilder i naglarna syns typ i ett hörn. Om du nu vill visa upp pattarna så kan du väl bara vara öppen i skriva det?! Typ ”här kommer några bilder på mina sillisar!”

 • Enna

  Så fint och naturligt !

 • Lisa

  Nä, inte ok. Pinsamt.

 • Annis

  Hon är stolt över sina bröst. That ‘s it.
  Sedan om Kissie vill ”provocera” fram reaktioner i kommentarerna så är det ju så. Det är hennes blogg och hon lyckas med att få dessa reaktioner.
  Om det är bekräftelse som vissa tror…nej det tror inte jag. Däremot reaktioner som sagt trots att det är väldigt inne idag att visa upp sina bröst på nätet.
  Jag personligen hade aldrig gjort det och min man hade inte velat jag skulle visa upp mer än halva brösten öppet. Men vi är ju alla olika. Jag bryr mig inte alls om hur andra gör, det är helt upp till dem. Den negativa följden blir isåfall att det finns en sådan ung läsarkrets som blir påverkade av både utseende och handling idag.
  Det är upp till dem men väldigt många blir påverkade tyvärr och allt man gör på nätet blir som en drog tyvärr.
  Annars är bröst väldigt naturligt men i vår värld fungerar det inte så tyvärr.

  • Lisa

   Du har alldeles rätt, o jag stör mig själv på att jag blir provocerad. Tyvärr blir jag det…

  • Johanna

   Hur kan man vara stolt över att ha stoppat i ett par stora påsar silikon i vardera bröst???

  • Linn

   Din man vill inte att du visar upp dom? wow då har din man stora problem. Jag är feminist och visar upp min kropp exakt hur mkt/lite jag vill och ingen man ska säga åt mig att det inte är ok. Hade min sambo inte vart ok med det så hade han åkt ut dirr.
   Dags att kvinnor slutar trycka ner varandra som du gör just nu.

 • Annis

  Jag blir inte provocerad på det sättet alls.
  Jag kan tycka sådana halvnakna bilder är vackra men jag skulle behålla dem för mig själv och min man om man nu vill det.
  Har svårt att förstå varför man måste visa hela världen om man nu mår bra och har bra självförtroende.
  Men antar att det är pga att man ska försöka göra så att detta blir en naturlig grej. Tyvärr som jag skrev tror jag inte vi i Sverige kommer dit någon dag.
  + att det får bara negativa följder.
  Som tjej/kvinna blir många neg provocerade och killar/män blir tyvärr bara äckligt kåta.
  Det är sanningen och så kommer det alltid vara. Därför visar jag inte mina bröst så öppet. Jag drar mig t om att visa mig i bikini idag just pga dessa kåta killar/män som inte tål att se bröst.
  Inte alla är såna med 80-90% tyvärr.

 • Sanna

  Du verkar inte vara så nöjd med endast Andreas bekräftelse längre, som du nämnt några gånger, tanke på dina bilder här. Tragiskt isåfall. Haha.

 • Linda :)

  Hahahah, jag dör när jag ser de elaka och galna kommentarerna som ni skriver. Varför blir dom flesta helt galna över att se ett par tuttar? Alltså.. jag dör av garv 😀 Ge er för tusan! Alla tjejer har tuttar och tuttar är snyggt! Att tjejer ska löpa amok och skriva vidriga saker borde skämmas. Otäckt vad man läser och hur kan folk bete sig? Stötta varandra i stället för det är precis det vi behöver idag. Alexandra, You go girl och sluta inte upp att visa upp det du är nöjd med och i detta fallet R.Ö.D.A naglar som inlägget handlar om 😉

  Du är snygg och du ska vara stolt över det du kämpar och kämpat med under årens gång. Har följt dig sedan start och kommer att följa dig så länge som du kommer att blogga och jag hejar på dig. Jag har aldrig skrivit någon kommentar förut men när jag såg stormen utav crazy womens som kläcker så vidriga saker och beter sig så vill jag bara säga hej!

  Var stolt över dig och din fantastiska kropp! Grymt snygga bilder och fortsätt med vad du gör!

  • Ann

   Ser ärligt talat inga ”vidriga” kommentarer. Tycker de flesta håller en mkt mogen o rumsren ton. Förstår inte vad det är du hetsar upp dig över? Eller du kanske bara är ute efter att slicka lite röv 😉

 • Always be yourself

  Jag tycker det vore sundare att lära tjejer , speciellt de yngre då kanske, att deras kroppar inte är för hela världen att se. Fattar inte grejen ! Min dotter skulle aldrig få lägga ut sig på nätet

 • Sanna

  Det ska bli intressant när Andreas dyker upp här- då kan han på ett uppriktigt sätt förklara hur mycket han skulle uppskatta om sin framtida (om) lilla dotter välja att följa en sånhär dubbelmoralisk brud som visar att man kan visa tuttarna samtidigt som naglarna. Fokuset här är skevt.

  • Always be yourself

   Haha…undrar vad Andreas familj tycker.Vill man att tex svärfar går in och kollar bloggen och instagram med tanke på vissa bilder som ligger där? Hade känts sjukt skumt för mig iallafall…..😨

   • M

    Jag skulle tycka det var Jättekonstigt att mina svärföräldrar, affärspartner, familj osv sett mig halvnaken i olika porriga positurer. För det handlar inte bara om vad man visar, men hur man visar. Det är stor skillnad på om bilden är naturlig, tex på stranden i bikini, eller om den har starka anspelningar på sex vilket dessa bilder har. Samma med bilderna du lagt upp där du ligger halvnaken i sängen, poserar sexigt i underkläder osv.
    Jag kan tycka att dessa bilder är väldigt fina men jag skulle aldrig dela dem offentligt. Du har jättefin kropp men du behöver inte visa upp den på ett sexualiserat sätt för att få bekräftelse. Det sänder helt fel signaler och det finns inget power eller feministisk med det.

 • Maja

  Haha kul bilder! Stämmer överens med inlägget om att utnyttja/kontakter. Du har boobs, varför inte använda dom. ,,😁

 • Varning

  Wow classy.

  ”kolla på mina naglar!” *tar bilder på brösten där naglarna syns nere i hörnet någonstans*

  Jag har 0 problem med om du hade velat visa brösten, du gör det typ hela tiden iaf. Mitt problem ligger i att du gör det så sjukt jävla tacky. Äg dig själv lite och gör ett inlägg om dina pattar bara.

 • S

  Lite provocerad blir jag nog men vet ju att du säkert provocerar lite med flit också. Har man snygga bröst vill man ju visa upp dem. Mina är nästan obefintliga och klart jag hade velat ha dina haha. Sen om en blogg är rätt forum att visa upp… i dont know. Men din blogg ditt val. Men om man säger såhär: jag är inte förvånad att andra reagerar.

  • Jossan

   Du behöver pengar bara så är det ordnat liksom. Kissie blev liksom stolt över sig själv efter flera ingrepp, har inget med mognad och riktig självkänsla att göra

 • Julia

  Är det sådana här bild tips du ger din lillasyster också? Att hon borde knäppa upp och visa? Helt sjukt. Du vet ju liksom hur gamla majoriteten av dina fans är. Vi är runt 10-14 år. Blir ledsen.

 • Linnea

  Jag ska snart fylla 7 år och du är min största idol. Jag vill också göra silikon när jag blir stor.

 • Anji

  Det är samma ålderskillnad mellan mig och min syrra som mellan Alexandra och hennes syrra(fast vi är 5 år äldre) och hade jag lagt upp sådana här bilder så hade min lillasyster ringt upp mig direkt och uppriktigt/chockat frågat varför jag la upp sådana bilder. Och jag hade skämts ögonen ur mig och känt mig jättebillig, korkad och att jag hade tappat hennes respekt för mig. Förstår inte detta alls…

 • Sanna

  Det är inte vad man säger, Kissie, det är vad man gör.

 • Always be yourself

  Finns inget feministiskt i att lägga ut såna bilder. Inte alls.

 • L

  Älskar halsbandet. Varifrån kommer det?0

 • Emelie

  Bilderna otroligt vackra verkligen! Förstår mig inte på alla negativa personer som kommenterar, man ser absolut ingenting mer än om du vore klädd i bikini. Hur kan man störa sig så lätt på en sån här sak? Vad är den stora grejen? Tycker bilderna var tusen gånger finare att se på än tråkiga nagelbilder med ett vitt bord som bakgrund eller dylikt. Vad motiverar alla dessa människor till att komma med negativa kommentarer i stil med ”Jag hade minsann aldrig gjort si eller så” ”Näe fyfan vad smaklöst” ”Vad ska Andreas familj tycka” etc. Vad är feministiskt med att komma med pekpinnar på detta sätt? Hur har dessa personer energi till detta? Vem bryr sig hur alla ni andra hade gjort. Detta är sen gammalt: läs inte hennes blogg om ni är så känsliga att fingrarna börjar brinna när hon lägger ut något som ni minsann aldrig hade gjort för fy vad smaklöst det är. Ni är pinsamma allihopa.

  • S

   Som nån skrev är det ändå skillnad på en bikinibild och detta där fokus ges ÅT brösten. Det handlar inte om att de råkar komma med på bild utav att man vill framhäva dem och vad man vill med det. Det är tyvärr (?) underförstått att bröst är något som betraktas som sexigt och jag tror den som lägger upp en bild på sina bröst med dem i fokus är fullständigt medveten om det.

  • Lottta

   ”Tråkiga nagelbilder” visar dock naglar…två av de fem sk. nagelbilderna här saknar naglar helt och hållet.

 • Sofia

  Alltså vilka kommentarer… att vuxna människor skriver sånt här är för mig sjukt. Bilderna är skit snygga och du likaså! En djup urringning har ingenting med huruvida du är feminist eller inte. Korkat.

 • maria

  Exakt vilken nyans har du på löshåret?

 • Victoria Estelle

  Älskar bilderna! Himla fina! <3

 • Ninna

  Det är bara ett par bröst… ? Tycker inte det argumentet riktigt håller. Skulle man skriva likadant om ett öra tillexempel, det är bara ett öra, nej det skulle man inte…
  Bra eller dåligt, men brösten är en laddad del av kroppen därför blir det bara löjligt att skriva att det bara är ett par bröst, när det alla vet att egentligen står för så mycket mer. Så nej det är inte BARA ett par bröst. Sen om man vill visa dem hit eller dit tycker jag är upp till var och en.
  Däremot är det synd att en blogg som läses av många unga tjejer nästan bara visar upp estetiskt ”perfekta” bilder med fokus på kroppen och spär på en redan skev bild hur en kropp bör se ut…

 • Johanna

  Trist att brösten börjar bli hängiga redan – vid bara 26 års ålder. Du kommer snart att vilja lyfta och byta ut implantaten och när du gjort detta så tvivlar jag på att du kommer att flasha dem. Blir ju en del ärr eftersom även bröstvårtan flyttas vid ett lyft.

 • J

  Jag tycker att det största problemet här är hur läsarna kommenterar en annan kvinnas kropp, vad hon tjänar pengar på och hur hon gör det. Det finns väl för sjutton inget som säger att en feminist måste täcka över huden, inte anspela på sin sexualitet och alltid vara en förebild.
  Det som är sorgligt är hur många bakåtsträvare som sitter här och klankar ner på en kvinna för att hon visar hud. Vad Alexandra har för politisk ståndpunkt har inte med saken att göra utan detta är ett problem som ligger hos dom individer som känner ett behov av att sätta etiketter på en annan människa.

  Haha, och ni som kommer med ”Svärföräldrarsargumentet”. Om Kungaparet kunde acceptera att Sofia och Prins Carl Philip gifte sig, trots hennes bakgrund så kan nog Andreas familj acceptera att Alexandra visar lite hud i sin blogg.

  Bilderna var för övrigt riktigt bra

  • Jossan

   Hört talas om strukturer? Varför varför varför är det alltid kvinnans sexualitet som ska vara i fokus? Är det verkligen ett ”val” vi gör? Och hur gynnar det oss i längden, hur påverkar det kvinnor so inte ser ut som idealet/börjar åldras/inte har tid eller råd att förändra sig själva för att bli nöjda? Hur påverkar såna här bilder hennes mestadels mycket unga läsare? Fundera!

   • J

    Jag förstår din poäng, samtidigt har jag svårt att se att det inte alltid kommer existera kvinnor som är medvetna om och välja att acceptera strukturen och således vill anspela på sin sexualitet för att det är gynnsamt för dom även om det stöttar patriarkatet. Men visst du har en poäng och kvinnor som gör detta medvetet kanske inte är dom som är starkast stridande på just den fronten. Det som bekymrar mig är att kvinnor ska gå med pekpinnar om vad som är korrekt och inte för en annan kvinna när det bör finnas en förståelse för att vi alla är på olika plan. Ödmjukhet kommer göra det otroligt mycket lättare att samarbeta och lära varandra jämfört med dömande kommentarer.

    Det jag menar är att varje människa ska ha rätt att få kalla sig feminist och bidra på det sätt som känns lämpligt för dom. Vi alla har olika bakgrund och synsätt på vad som är mest problematiskt och det måste få vara tillåtet i ett öppet samhälle på gott och ont.

 • Sara

  Nackdelen är väl att Kissie/Alexandra ser ut precis som patriarkatet (samhället/män) anser vara vackert och när hon lägger ut sådana här bilder gynnar hon enbart patriarkatet, och definitivt inte feminism.

  Med det sagt vill jag fortfarande påpeka att hon har all rätt att lägga upp bilder som dessa. Men det är inte feminism. Inte i mina ögon.

 • M

  Om du nu tycker att visa brösten är feminism, varför inte visa hela könet isåfall? Det är ju “bara” ett kön som vi alla har…

  Dina argument håller inte och du säger emot dig själv kissie.

 • Noelle

  Älskar bilderna!

 • Lydia Emanuelsson

  Snygga bilder!!! Kunde kanske räckt med en bild på tuttarna, men va tusan mer tuttar åt folket!

  https://nouw.com/blog/posts#BlogPost_30779657

  In och läs tindermeddelanden! Hur slämmiga är dagens killar egentligen.

 • Annie

  Blev faktiskt förvånad över alla negativa kommentarer o reaktioner här.. bröst ser man ju överallt nu för tiden. Tyckte det var vackra bilder och brösten ser dessutom sjukt snygga ut.

  • Sandra

   En sak att diskutera hur de ser ut (=helt onödigt och oväsentligt och bara elakt såvida man inte har nåt bra att säga) och en annan att diskutera grejen ATT lägga ut bilder på brösten. De flesta gör det sistnämnda.

   • Annie

    Ok, mrs Duktig, Tack, för att du förklarade så att jag förstod detta…
    Jag tycker inte det är nåt konstigt att lägga ut bilder där man visar mycket bröst, ännu mindre när man är en offentlig person. Min första reaktion när jag såg bilderna var att det var fina bilder, såg över huvud taget inget äckligt eller pornografiskt.

 • Moa

  Super söt klänning! Vart har du köpt den? ☺️

 • Paulina

  Wow vilka bilder!! <3

 • Bella

  Hade hon ej haft silikon eller små bröst, hade INGEN sagt något. Så fort någon med ”större storlek” visar en urringning så börjar folk skrika.

  Avundsjuka kallas det.

  Såg ett program för länge sen, ”alla är vi fotografer” eller nåt sånt. Där fick man se ett foto av en platt tjej som var naken. Typ alla sa att det var vackert. Men så fort en bild på en person med stora bröst visas så är det porrigt. Varför blir det porr när man större än A-B kupa undrar jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *