Då är jag tillbaka!

Sådär nu är jag tillbaka här på bloggen 🙂 Har haft en superhärlig helg med mina nya vänner från Andreas sida. Som jag har skrivit redan så har det varit något som kallas för brännbollsyran här i Bollnäs. Då samlas det flera lag som ska möta varandra i just Brännboll. Andreas och hans gäng har gjort detta varje år i 15 år! Deras lag heter Dalej Slimkakz, fick veta att det ska betyda ”slemmig snigel” på Polska typ men det kan jag ju berätta för er och dom att det inte gör, haha! 🙂 Hela grejen var väldigt mysig och förstår varför det är så många som är med. Brännboll är absolut inte min grej men det var roligt att testa på.

Sen igårkväll blev det fest, kändes som att jag var 18 år igen haha. Det började med en riktig hemmafest med alla tillbehör. Sen gick man ut till det enda (typ) stället som finns här och det stället heter Parken. Det är 3 stycken klubbar som spelar olika musik, och man går mellan dom 3 beroende på vad man är sugen på. Tycker det var en smart lösning för då får alla vad dom vill 🙂 Var väldigt mycket folk som kom fram och kramandes, det var supermysigt för alla var ju så snälla och fina ♥ Dock tappade jag bort resten av gruppen flera gånger och Andreas fick hålla lite koll på mig så jag inte försvann haha. Jag hade ju ingen aning om vart jag befann mig.

Ja nu är det iaf dags för frukost här, både jag och Andreas är lite trötta idag men så kan det vara ibland, speciellt på söndagar 😉 Vi åker hem lite senare idag för älsklingen ska sticka iväg på jobb. Känns inte kul alls, jag som nyss kom hem känns det som. Men jag klarar mig en vecka 😉 Ska passa på att umgås mer med tjejerna! Har saknat dom.

Såhär såg lagtröjorna ut, jag fick såklart också en 🙂

Hungrig och mitt humör var inte på topp.. Syns ganska tydligt…

Glad igen, fick min langos! Står med Andreas bror, Robin.

Hela laget samlat 🙂 Kan vara någon som fattas, var svårt att få ihop alla..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *