Full rulle hela helgen..

Hej på er! Det är verkligen full rulle just nu under helgen med brännbollsyran och allting som hör till. Men idag är det sista dagen så jag kommer tillbaka som vanligt imorgon igen 🙂 Detta pågår ju från tidig morgon till sen kväll då det ska avslutas med både middag och fest.

Men en snabb uppdatering då.. Jag suger på brännboll haha.. Suprise suprise lixom. Vi vann första matchen och förlorade andra. Men jag lyckades träffa bollen en gång och det är jag glad och nöjd över. Det räcker lixom för mig 😉 Sen får jag lite prestationsångest när alla står och kollar på. Det är lixom hela Bollnäs som har samlats här, och jag kan nog gissa att en och annan tänker ”nu ska vi se vad den här Kissie går för”…

Nu sitter vi i bilen på väg mot Bränbollsyran igen, men tyvärr är vädret inte den bästa men det ska nog gå bra ändå. Det var ganska dåligt väder igår också.. Men vi har tält och dricka så vi klarar oss. Vi hörs lite senare idag! Kommer uppdatera er innan kvällens middag. Och idag är kameran med, råkade lämna den hemma i handväska igår 🙁

Fick detta fina brev och present från 2 tjejer som heter Julia och Wilma ♥ Hur gulligt!? Blev så glad!

Blev sedan lite middag på Solstugen med hela gänget. Underbart väder var det 🙂 

Tog en kvällspromenad med hundarna igårkväll när vi kom hem. Jag är ju dock så himla frysen så slängde på mig en filt, men det var mysigt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *