Björn (alltså Andreas mammas man) grillar korv och halumi, och älsklingen fixar efterrätt i form av fruktsallad med vaniljglass på. Detta mina vänner känns som svensk sommar det 🙂 Vädret här är dessutom kanon, har kunnat ligga och sola idag på altanen. Hur skönt som helst. Men jag misstänker att det inte är lika bra väder i Stockholm? Och såg dessutom på Fannys instagram att det regnade i Mexico nu. Verkar som att vädergudarna gillar mig och följer mig med fint väder, det tackar jag för om så är fallet!

Ikväll blir det att lägga sig tidigt, det här med brännbollsyran verkar vara på blodigt allvar.. Halv 9 imorgon ska vi vara på plats. Jag fick inte veta att det var såna tider när jag tackade ja till att delta haha.. Jag gillar att sova ut när det är sommar! Men vem gör inte det? Men aja, det är bara att lägga sig tidigt ikväll då 🙂 Men det gör mig ingenting, tycker man blir så härligt trött här uppe av all frisk luft.


Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *