Älskar randiga bikinis!

Inlägget innehåller adlinks.

Hej på er! Gud är klockan redan 5?? Vart har tiden tagit vägen.. Har tagit sovmorgon idag igen (man får under sommaren hehe) och sedan åkte vi till gymmet. Vi åkte och köpte lite tillbehör till imorgon, åkte förbi apoteket och sedan tog vi en lunch på Lilla K där vi träffade våra vänner Pär och Rebecca 🙂 Ja och nu är vi tillbaka.. Så nu vet ni varför jag inte har hunnit blogga, men nu så!

Ni är säkert trötta på mina bikinibilder men jag har måååga utav dom, så tyvärr.. Ni får stå ut med dom lite till 😉 Sen älskar jag denna bikini som jag har på mig, så fint med ränder tycker jag. Denna är från H&M och den funkar konstigt nog till min byst. Men det brukar funka när det är knyt på baksidan. Jag letade upp några liknande så om ni scrollar längst ner så ser ni några fina, randiga bikinis till bra pris 🙂

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *