Vet ni vilken tid jag vaknade idag?… Jo klockan 12! Senast jag vaknade så sent var jag typ 18-19 år gammal. Men jag antar min kropp behövde det efter flygningen hem. Och det gör ingenting, Andreas är ändå och spelar golf med sina vänner så jag kan ta det lugnt och bara slappa 🙂 Har suttit på verandan resten av förmiddagen och druckit kaffe och läst skvallerblaskor. Tog en med Anna Book på omslaget, hennes tänder lös upp som solen själv på omslaget. Så det fick bli den, haha..

När älsklingen kommer tillbaka blir det ett besök på creperiet som ligger här i Bollnäs, mums! Jag älskar greps! Men innan det blir det en dusch, mitt hår har gått loco efter Mexico-resan.. Torrt, rosa/orange, tovigt.. Ja jag känner mig som en hot mess. Men har med mig en inpackning från maria nila som ska ge färgen tillbaka sin lyster. Spännande, fick den i ett pressutskick så återkommer ifall jag gillar den eller inte 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *