Crepes för hela slanten

Jag är sååå mätt just nu, åt både en lax-greps och en efterrättscrepe med äpple i. Så himla gott var det men nu är jag så mätt så jag knappt kan röra mig.. Ligger helt sänkt i soffan, men det var det värt 😉 Dom andra (Andreas familj) var också väldigt nöjda och lika mätta som oss.

Resten av dagen ska vi nog bara ta det lungt och kolla på Suits. Har ni sett den serien? Den är väldigt bra, rekommenderar den! Jag som aldrig kollar på serier annars så lyckas jag faktiskt hyfsat bra att följa denna. Dock händer det att jag börjar pilla med annat och får spola tillbaka lite då och då, men det är bara sån som jag är. Extremt rastlöst och måste alltid pilla på något. Låter nästan som adhd? Men jag tror inte jag har det, för ovanlighetens skull..

Ps. Inpackningen hjälpte litegrann, fortfarande ganska orange i håret som ni ser… 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *