Harrys

Jag och Fanny hittade vår nya favoritrestaurang, den heter Harrys. Det är en väldigt fin köttrestaurang mitt i playa del carmen. Den är dock inget för er vegetarianer för servitörerna visar stolt upp deras utval av köttsorter innan man får menyerna haha.. Men maten var oerhört god, vi hann äta där 2 gånger. Första besöket tog vi båda risotton med hummer, och andra gången tog jag hummertacos (som ni ser på bilden). Och servicen där, wow! Vi kände oss båda som prinsessor. Kan iof bero på att vi delade på en varsin flaska Veuve Clicquot (Gula änkan), vi bubblade loss och hade verkligen 2 fantastiska kvällar där. Kommer definitivt bli ett till besök nästa gång jag är i Mexico.

Nu sitter vi föresten i bilen mot Bollnäs, myspys 🙂 Hoppas att det är fint väder där så jag kan sola lite, vill ju inte bli av med den fina brännan som jag är så stolt över haha. Ja ni ser ju själva på bilden, sådär brun är jag ju aldrig naturligt 🙂 Glowet kommer nog från bubblorna..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *