Hej på er!

Då har jag varit på casting och fixat fransarna. Det gick faktiskt  väldigt bra på castingen, så det känns kul 🙂 Nu är det ju bara att hålla tummarna. Sen efter blev det påfyllning av fransarna, men lyckades bli så trött när jag låg där så jag somna under tiden. Men det är nog vanligt, man ligger ju ändå där och blundar i ca 2 timmar medan man lyssnar på skön musik hehe. Men sen var jag extra trött imorse när jag vaknade, känns nästan som att jag är jet laggad men det borde jag inte bli när jag åker tillbaka till Sverige? Eller hur? Aja, det blir nog bättre efter en liten powernap innan vi åker mot Bollnäs.

Föreseten.. Jag tänkte lägga ut dessa bilder från stranden i Mexico, men när jag kom tillbaka till rummet såg jag något som förstörde bilderna en aning.. Kan ni se vad det är? Jag tyckte det är lite roligt, tills jag insåg att ALLA bilder från denna vinkel var likadana.. Tur att jag hela tiden tar så många bilder, annars hade jag nog blivit lite smått irriterad haha.. Detta kunde ju ha varit reklambilder, och att företaget hade köpt seriösa bilder från mig. Tänk då att visa upp dessa när dom ser ut såhär haha!

Jo ifall ni inte ser felet så har jag ringat in charmören här nedanför..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *