Hej vänner! Sorry har inte bloggat idag men har spenderat dagen med att vara med min älskade som jag har saknat sååå mycket. Så planet har inte kraschat eller något sådant, sov som en stock hela vägen och hem och hade det supertrevligt i business class. Kommer ha svårt att åka ”vanligt” nu haha.. Sittstolarna är ju så obekväma, speciellt om man jämför. Men iaf, vi har inte gjort något speciellt som har gjort att jag inte kan blogga. Vi har myst hemma och ätit en god middag på Supper 🙂 Älskar maten där, speciellt deras sötpotatis-pommes och salladen som är gjord på mango, räkor, lax, rödlök och massa annat gott.

Nu ligger vi hemma igen och jag börjar bli riktigt trött.. Så ska lägga mig. Men innan det ska jag slänga in tvätt i tvättmaskinen för imorgon är det casting, fixa fransarna och sen åker vi till Bollnäs igen för brännbollsyran. Så det är bara att packa om väskan igen! Men det är kul, älskar dessutom Bollnäs. Lugnet där går inte att jämföra med något annat. Så vi är där en vecka, sen åker han iväg på jobb och jag är tillbaka i Stockholm. Ska då passa på att umgås med tjejerna som jag inte träffat på länge nu känns det som..

God natt, hörs imorgon! Och håll tummarna för mig imårn 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *